8.08. 2017. Dan posle pomračenja Meseca, Mesec u sekstilu sa Saturnom i Uranom

Ići dole

8.08. 2017. Dan posle pomračenja Meseca, Mesec u sekstilu sa Saturnom i Uranom

Počalji  Astrotanja taj Uto Avg 08, 2017 1:02 pm

8.08.2017. Dan posle pomračenja Meseca u Vodoliji- Slušajte intuiciju i obratite pažnju na naizgled slučajnosti koje dolaze!
Delimično pomračenje Meseca je iza nas, neko ga je osetio više kroz emocije koje su u bile prisutne naročito u večernjim i noćnim satima, koje će pokrenuti sled događanja i promena, koji slede. Umor, iscrpljenost, promena energije , raspoloženja je bila kod mnogih. Znam da su neki neispavani ili kao slomljeni, teški, da traže da ih ne dirate, da ih pustite na miru, ili da im ništa ne namećete. Bilo je i onih koji su juče bili kao nalektrisani, nervozni, lako "zapaljivi", ćudlivi, kao i onih koji su bili skloni da napadaju, da pritskaju druge, ili da osete neku tugu, neraspoloženje. Razne emocije su izbile na površinu, kod nekih strah, kod drugih, ljutnja, bunt,tuga, a kod nekih čudna neka intuicija, predosećaj itd.
Te emocije su izuzetno važne i pokretač promena. One su vezane za vas same, ili neku osobu, situaciju u vaše životu koja je prisutna i koja će se pokrenuti u narednim danima i uslovljavati druge promene, novine koje su naspram ove situacije, a koje će doći 21. 08.
Važno je da budete svesni i da shvatite šta je to što trebate da počnete da menjate, na čemu da radite između dva pomračenja, koju recimo lošu naviku trebate da napustite, da li je to otpor prema nečemu što vam se ne radi, ili prema nekoj osobi. Recimo, ako vam je pomračenje Meseca bilo u Vodoliji u trećoj kući, učenja, a trebate da spremate neki ispit i imate neki unutrašnji otpor prema učenju tog predmeta, trebate na tome da poradite, da razmislite o tome šta da uradite, kako da svojim stavom, razmišljanjem, savladate, poradite na tome da to promenite, jer je pomračenje Meseca vreme završetka sa nečim,a to može da bude i osećaj, ili osećanje, ili stav, ili odnos prema nekome ili nečemu. Prethodno stanje ako se promeni, onda ste na putu da rešite taj problem. Introspekcija je dobro došla, korisna i potrebna sada. Obratite pažnju koja je to emocija, ili potreba iskrsla i kuda vas ona vodi. Šta ste to želili ili uspeli da završite, da prevaziđete, da posle dugog vremena odbacite i sl. To je važno.
Kako su dispozitori Meseca u Vodoliji Saturn i Uran, koji su retrogradni prošlost igra važnu ulogu u tome, odnosno povezanost između naših osećanja i dešavanja sa nečim što potiče iz prošlosti. Rešanjem nerešenih situacija iz prošlosti vezanih za kuću u kojoj vam tranzitira Saturn koji je u Strelcu i Uran, koji je u Ovnu. Jupiter u Vagi, u kući koja se odnosi
na odnose sa drugima, ili partnerstvo, ili javnost, istinu, lepotu, pravdu, koji je u Vagi tokom avgusta posebno od sredine avgusta ulazi u sekstil sa Saturnom i napušta kvadrat sa Plutonom u Jarcu, te će pomoći da ima više sigurnosti i mogućnosti da se uspešno rešavaju neki problemi, koje vas duže vreme muče.
Avgust je jedna od najznačajnih meseca, kada se nešto završava, a nešto drugo kreće da se dešava, potpuno novo i drugačije, od pomračenja Sunca u Lavu 21.08, a potrajaće taj proces novina, razvitak njihov i tokom septembra do 20.09. kada će biti sledeći Mlad Mesec u Devici. Ove novine su neophodnost i ne moraju biti loše, bez obzira što će nekim teže pasti, ukoliko pomračenje pravi konjukciju, kvadrat ili opoziciju, sa nekim vašim planetama, te komplikuju i otežavaju početnu situaciju. Ako znamo gde i kada nastupe novine i šta je to što trebamo ili ne trebamo da menjamo i kako treba da se odnosimo novo nastaloj situciji, onda će vam bti lakše da donesete odluku, ili dođete do rešenja ili učinite odgovarajuće
mere, korake u tom periodu. Neki će ovim novinama ući u promene koje će imati efekat i na dužu budućnost, jer je reč o snažnom, totoalnom pomračenju Sunca 21,. 08., a u uvod u to je upravo ovo pomračenje Meseca koje je bilo juče u Vodoliji, koji stvara prostor da se sa završetkom nečega, za šta je dobro vreme, otvori mogućnost novini koja treba da dođe.
Mesec je danas, upravo sada dok pišem u sekstilu sa Saturnom u Vodoliji i pomaže da istrajete sa tim završetkom nečega. Noćas će biti u sekstilu i sa svojim drugim dispozitorom , sa Uranom, koji može doneti ubrzavanje, ili neka iznenađenja,ili nagla dešavanja. Sve ovo pomaže i tu je sa vam olakša trenutnu situaciju, posebno ako pratite svoj unutrašnji osećaj dolazećeg, koji je jak kada je Pun Mesec u Vodoliji. Slušajte intuiciju i obratite pažnju na slučajnosti na izgled, koje dolaze!
Vodolija je znak vezan za nadu, a ona je sada nešto što će vam sigurno dobro doći i pomoći da se bolje osećate i da se povratite unutrašnji mir, ako ste ga ovih dana bar na kratko izgubili.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu