15, 16, 17.08.2017. Veera u Raku u opoziciji sa Plutonom i u kvadratu sa Jupiterom

Ići dole

15, 16, 17.08.2017. Veera u Raku u opoziciji sa Plutonom i u kvadratu sa Jupiterom

Počalji  Astrotanja taj Uto Avg 15, 2017 5:00 pm

15., 16. 08. 2017. Venera u opoziciji sa Plutonom i u kvadratu sa Jupiterom u Vagi
Ovih dana Veneri u Raku isprečio se Pluton, koji pravi opoziciju sa njom, iz Jarca.Ovo je aspekt koji može da donese do promena u odnosima, do velike transformacije, koje mogu da budu nekada i pozitivne, ako smo rešeni da otklonimo blokadu, da pokušamo nešto da izmenimo i to smelo, a ako nismo, ako smo skloni protivljenju, ako se odupiremo, tada mogu doći konflikti, svađe,osećaj emotivne povređenosti, suze emotivne patnje, bola. Kod nekih i do kraja, ako se inisistrira na nekog odnosa, ako se vrši pritisak . Ako se prepustite negativnim osećanjima, posebno ljubomori, ili
mržnji i slično. Fatalnost, suze, koje teku, osećanje povređenosti emotivne, posebno prošle noći kada su i Mesec u Biku i Sunce u Lavu bili u kvadratu. Ovo najviše mogu da osete Vage u podznaku i Bikovi, ali i Rakovi i Vage,Jarčevi i Ovnovi u sunčanom znaku, kao i oni koji imaju planete oko 17. stepenu u tim, kardinalnim znacima.

Mogu pokuljati negativne emocije, kod nekih i ljubomara, kd nekih ljutnja, ili tuga, ili neke druge emocije kojje utiču na postupke. Mesec ulazi danas posle podne u Blizance oko 16. sati i kako je Merkur retro, onda može doći do susreta sa nekim iz prošlosti, sa kojim niste nešto raskrstili. Budite pažljivi, koliko god možete da ne povredite nekoga, ili sebe. Spremni da oprostite nešto, jer to uvek pomaže. Obratite pažnju na reči, poruke, slušajte druge i pokušajte da ih razumete, jer je to put ka rešavanju razlika. Nemojte ništa na silu da pokušavate, jer tada je moguć otpor, ili sukob. Povucite se tada, bolje je.
16.i 17. 08. Venera u Raku će biti u kvadratu sa Jupiterom u Vagi, što može doneti emotivna preterivanja i neumeresnost, kod nekih i veze i sa nekim koji je u partnerstvu, ko nije slobodan. Pažljivi budite sa time. Takođe budite oprezni u troškovima, izdacima, moguće je preterivanje, moguće je da nešto i preplatite i sl. Nekima može doneti i pojačano lenjost, potrebu za uživanjem i preterivanje u hrani, slatkišima, ili preteran hedonizam. Sa druge strane Mesec koji upravja Venerom u Raku je u kvadrat sa Mekurom retrogradnim u Devici, te je moguće nerazumevanje ili poteškoće i zastoji u komunikaciji između 9-12. pre podne.

U noćnim satima 16. 08. je u sekstilu sa Marsom u Lavu i u trigonu sa Jupiterom u Vagi , kao i posle ponoći 17. 08. što će povoljno da deluje na susrete i sastanke, donese bolju emotivnu razmenu i bolje raspoloženje, kao i aktivnost, ili smelost u postupcima.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu