22.08. 2017. Dan posle totalne solarne eklipse-Mesec u konjkciji sa retogradnim Mekurom

Ići dole

22.08. 2017. Dan posle totalne solarne eklipse-Mesec u konjkciji sa retogradnim Mekurom

Počalji  Astrotanja taj Uto Avg 22, 2017 11:59 am


Mesec je u Devici i kod nekih su već krenule brze promene, a kod nekih su u nagoveštaju i vezane su i za uticaj Merkur, bilo da je reč o nekom dogovoru, ugovoru, koji je krenuo od ranije, pa se sada nastavlja i završava, jer je on retogradan. Danas i sutra će se posebno osetiti i uticaj Merkura jer je Mlad Mesec u znaku kojim on vlada, a danas i u konjukciji. Otuda, može da stigne i neka vest, obaveštenje, koje ste dugo čekali, može da se pojavi i neka osoba iz prošlosti, sa kojom ste ranije bili u nekoj vrsti veze, kontakta, bilo emotivnog, bilo poslovnog i to tokom pre podneva i oko podneva. Pazite šta govorite, razmislite, ne žurite sa izjavama i sa donošenjem odluke, da ne bi bila pogrešna.
Novine koje od danas, drugog lunarnog dana kreću, su izuzetno važne za mnoge. One će doneti VELIKE PROMENE, kod nekih povoljne, kod drugih nepovoljne, sve zavisno kakve vam aspekte pravi Mesec. Ukoliko ne krene na dobro, onda morate nešto da veće menjate u svom živou, bilo da su to navike življenja, bilo da su to odnosi sa drugim ljudima, bilo da su to stavovi. To, neće ići kod svih lako,posebno jer je Merkur do 4.09. retogradan, a sutra 23. ulazi Sunce u Devicu i donosi drugačiju energiju. Mnogima će krenuti novi cilkus, nove obaveze, nekima vraćanje na posao, drugima nov način lečenja, trećima veća okrenutost ka svakodnevnici i neke novine u njoj. Ona je i znak kućnih ljubimaca, manjih životinja. Devica je znak žetve, pa će biti i onih koji će u ovom periodu dok je šesti znak aktviran ti koji će dobiti rezultat, ili plod napora koji su uložili, a drugi če krenuti da ulažu da bi došli do ploda, ili nagrade za svoje napore, svoj rad, ili trud.
Devica je znak koji traži red, meru, preciznost, postavljenje stvari na svoje mesto, te će drage Device, svi oni koji su rođeni u ovom period da otpočnu nov životnu godinu i za njih je ovo najznačajniji period u godini. Kako je reč o pametnom znaku, koji voli da se pripremi, ume da se organizuje, koji je poslovan i radan, oni će nastojati da se pripreme i krenu u novine spremne, koliko to mogu u ovakvo situaciji da budu.
Svi ostali će takođe osetiti i doživeti novine, koje su sada neminovnost, ali će se susretati i do 5.09. sa izvesnim čekanjem na nešto ,što im donosi retogradni Merkur, koji traži i da se nešto najpre završi ili dovede do kraja, da bi to novo otpočelo. Odnosno kraj nečega je sada i uslov za početak nečeg novog.
Obratite pažnju kakvi predlozi, kakve šanse vam je danas pojavlju, ako ne znate šta bi ste to novo započeli, a da će se pojaviti sigurno hoće, bilo kroz neku osobu, predlog, novu priliku ...
Srećno vam bilo!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu