31.08. i 1, 2. 09.2017. Mesec u Jarcu u trigonu sa Suncem, Merkur u konjukciji sa Marsom i u trigonu s sa Uranom

Ići dole

31.08. i 1, 2. 09.2017. Mesec u Jarcu u trigonu sa Suncem, Merkur u konjukciji sa Marsom i u trigonu s sa Uranom

Počalji  Astrotanja taj Pet Sep 01, 2017 10:53 am

Mesec je u Jarcu u trigonu sa Suncem u Devici ove noći i mnogi će se osećati dobro. Povoljno je vreme da nešto započnete, da neke nove navike uvedete koje će potrajati i mogu da donesu dobre razultate, usepešnost. To može da bude izlazak na neku večeru porodičnu, ili neko zajedničko prodično druženje.Dobro je ako su novine vezane za uvođenje neku novu naviku u porodici. To može da bude i vežbanje. Odlično je započeti i za neke novu obavezu, odgovornost, prema nekome, ili nečemu. Upornost i strpljenje su tu, ali i sada pomaže i vrednoća. Ako ste zainteresovani za lečenje , ili za neke nove navike i to bi moglo dobro da se odvija, posebno ako vam je podznak u Lavu, a Mesec je ušao u vašu 6. kuću. To može da bude vezano i za zdravu ishranu, ili neki novi tretman , ili neke vežbe.

Kako je 10. lunarni dan, Fontana, koji je započe u oslepodnevnim satima danas i trajaće do sutra u 14. 25 . Stvaranje svake vrste preporučujem, jer donosi dobre rezultate. Povoljno je vreme za odavanje zazvalnosti, ili počast umrlim precima, rođacima, ili razmišljati, skoncentrcati se na portret i sećati se, meditirati o njima. Samo, važno je ne zadržavati se dugo u tom stanju.
Ovaj lunarni dan je jedan od najboljih lunarnih dana. Nepovoljan je samo za konflikte u prodici, jer mogu da potraji, te ih treba izbegavati. Merkur je danas prešao u Lava i dalje je retrogaradan, ali sada u konjukciji sa Marsom. Ovo podstiče sukobe, unosi više strasti i borbe u polemikama, ali je dobar za korišćenje energije na diskusije, što će se nastaviti i prvih dana septembra.
Ova noć je ipak najbolji deo dana, posebno kraj dan i početak novog 1. 09. To novo bi moglo da bude dobro i da donese dobre rezultate.
1. 09. je dan početka škole , koji će krenuti sa retrogradni Merkurom u konjukciji sa Marsom. Ovo može doneti neke zastoje, ili neko odlaganje, ili neko protivljenje, štrajkove prosvetara, koje sam najvila još pre više od dve nedelje prvi put ( video i retrogradnom Merkuru na mom Astro Tanja kanalu). Kako su Mars i Merkur u trigonu sa Uranom, onda će biti i nekog duha progresa, novih aktivnosti, preokreta, smelih aktivnosti, smelosti u poduhvatima, težnje za progresom i sl.
Avanture su moguće, kao i poslovi koji su neuobičajeni, ili nagli ulazak u nešto novo, ili nešto posebno, drugačije.
Susret sa nekim koga niste dugo videli doneće uzbuđenje, oduševenje. Iznenadni susreti, iznenadne avanture, ili poduhvati, dela.
Neke stvari će biti nejasne sledeće nedelje, ali posle 5. septembra će se polako neke stvari dovesti u red,da bi kasnije tokom septembra opet konjukcija Mars i Merkura donela polemike, ili konflikte.
Ipak, prvog 1. je Mesec u Jarcu u konjukciji sa Plutonom, pa je to dana kada će biti obilje energije i vreme velikih transformacija i promena. Pojačane strasti, jake želje biće prisutne. Energija je velika, a da li ćete je iskoristiti, da nešto preokrenete, promenite, ili poboljšate, ili će vam to doneti nekontrolisane postupke i jake negativne emocije i uzbuđenja, zavisi od vaših natalnih planeta. Petak je dan pod uticajem Venere, koja će biti u toku noći 1. na 2.09 i tokom 2. i 3. 09 u Lavu u semi sekstilu sa Suncem i svakako da će mnogima ona doneti i neko zadovoljstvo, radost, ili ljubav.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu