7., 8,9.09.2017. Sunce u Devici u trigonu sa Plutonom u Jarcu, Merkur u trigonu sa Uranom

Ići dole

7., 8,9.09.2017. Sunce u Devici u trigonu sa Plutonom u Jarcu, Merkur u trigonu sa Uranom

Počalji  Astrotanja taj Čet Sep 07, 2017 12:41 pm


Sunce u Devici je u trigonu sa Plutonom, što će od danas , te preko vikenda doneti jednu specifičnu energiju, koja menja stvari,kada može da dođe do trasformacije, do snažne radne energije koja vodi ka ostvarenju cilja, ili ka uspehu. Ovo je aspekt i moći, jer Plutonu u Jarcu može nekima doneti da uz njih budu moćne osobe, da ih pridobiju, a onima koji imaju moć da tu moć pokažu.

Zato ako imate neku težnju, ispred sebe danas je dobro da prisutpite tome na drugačiji način. Danas je dan 7. te je dobro u 19.07. tražiti pomoć od Anđela za ono što želite. Važno je da molba potiče pravo iz srca.Kako je Mesec u Ribama važno da verujete najpre u to što želite, ili da bar optimisički krenete ka tome, da se danas pripremite za promene. Posebno što je danas lunarni dan koji je dobar i za ljubav,zadovoljstva,naročito ljubav partnersku , bračnu, koja se može pojačati. Dobar je za davanje, posebno emocija, jer to podstiče izobilje i životnu radost.

Ženska energija je jaka i plodna.Dobar je dan za uživanja senzualna i radovanje životu. To osećanje ako ne osetite, onda je to znak da promene i transformacije trebate da preduzmete i dobro je da sa njima krenete već od sutra, te narednim danima.
Mese u posle podnevnim satima ulazi u Ovna i strasti se pojačavaju. Dobro je da to budu ljubavne strasti, koje su jače kada je Pun Mesec, nego da dođe do ljutnje i konflikta, koji bi se odrazio kroz prebacivanja, zamerke, oštru kritiku, jer je Mars u Devici.

8.09. budite i aktivni, radni, preduzimljivi i hrabri. Mesec će biti u Ovnu, te je aktivnost, polet važan, da se stvari kreću napred. Posebno u večernji , kada je Mesec može dobro da utiče na ishod stvari. Tada je u trigonu sa Venerom u Lavu. Tada pozitivna energija, pozitivne emocije, privlače i pozitivne ishode, posebno vatrenim znacima: Ovnu , Lavu, Strelcu.Lavu na prvom mestu, zbog uticaja Venera, kao i povoljnog tranzita Sunca, koji je u trigonu sa Plutonom. Ovo važi i za osobe sa podznakom u Lavu. Njima može doći do poboljšanja i nekom pozitivnog preokreta na finansijskom planu,posebeno preko osoba iz inostranstva.
09.09. će se takođe osećati ovog puta izuzetno pozitivna uticaj Sunca i Plutona i ovo je posebno povoljan dan za veći preokret, uspešan i novinu! Numerološki ovo je dan 1. i to trosturke jedinice 111, a astrološki Mesec je u konjukciji sa Uranom u posle podnevnim satima i u trigonu sa Merkurom Lavu, tako da su moguće brze, iznenadne, neoekivane novine. Kao je Mars u Devici, aktivnost,rad, pokeret, neka vrsta preduziimanja neega i zalaganja je važna za veće novine i promene. Prilagođavajte se brzo okolnostima i slušajte intuiciju koja vam može pomoći u tome, da velike preokrete i promene postignete i da one budu uspešne. Energija je jaka i aktivna, kreativna, stvaralačka, a mogućnost uspešnosti velika. Zato uđite smelo u nešto što omogućava novine.

Srećno i uspešno!

AKCIJA DANA-KO DANAS NARUČI NATALNI DOBIJA 10 % sniženje.

Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, transformacijski, karmički godišnji., mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z6vXw
Radim tarot konsultacije.
Iseljujem teslinim talasima.
TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu