11, 12, 09.2017 Mesec je u Biku u trigonu sa Suncem, Venera u trigonu sa Saturnom-VREME JE ZA UČVRŠĆENJE VEZE

Ići dole

11, 12, 09.2017 Mesec je u Biku u trigonu sa Suncem, Venera u trigonu sa Saturnom-VREME JE ZA UČVRŠĆENJE VEZE

Počalji  Astrotanja taj Pon Sep 11, 2017 4:08 pm

Danas je Mesec u trigonu sa Suncem u Devici u pre podnevnim satima, što povoljno utiče na energiju, donosi mogućnost da ono što započnete, bude uspešno Jedan od najboljih lunarnih dana je počeo juče u 21.31. i traje sve do noćas u 22.10. Ovo je lunarni dan idealan za iscelivanje, lečenje, posebno što je Sunce u Devici, znaku koji se tiče zdravlja, lečenja. Velika poztivna i skladna energija između Sunca i Mesec posebno je povoljna za stvaranje unutrašnjeg sklada, dolaženje do mira, koja je osnova za poboljšanje zdravlja. Zato krenite sa tretmanima lečenja. Dobro bi bilo da oni budu prirodni, vezani bilo za promenu ishrane ,jer je Mesec u Biku, ili za neki drugi vid prirodnog iscelivanja, koji deluje na svim nivoima.

Ovo je povoljna dan i za nove poslove, nove aktivnosti, ali i nove finansijske traskcije, jer je Mesec u Biku. Venera koja vlada Mesecom u Biku je u Lavu u trigonu sa Saturnom i to će se osetiti i u narednih nekoliko dana. Ovo je jedna o d dobrih nedelja za mnoge i za zaradu, ili za dobitke. Venera će tokom ove nedelje biti i u skstilu sa Jupiterom, posebno od sredine nedelje.

Nekima će ovi dobri, protočni tranziti doneti dobitak, a drugima ovih dana, posebno od danas mogućnost stabilizacije ljubavne veze, učvršćenje, koje su mnogi od vas priželjkivali. 11, 12, 13,.09. treba pokazati privrženost, ljubav, posvećenost partneru. Tada će se veza produbiti. Ukoliko pak budete ušli u novu ljubavnu vezu ovih dana ona može da bude trajna i stabilna, ako je Venera vladar vaše 5. kuće posebno. Ukoliko ne doneće vam stabilnost na nekom planu.

Mesec će oko 21 30 preći u Blizance i u kvadrat sa Merkurom u Devici, a zatim oko ponoći i posle ponoći biti i u kvadratu sa Marsom. Budite oprezni šta govorite, nežurite sa izjavama, jer lako iz nerazumevanja, može doći do konflikta, kratkotrajnog oko ponoći i posle ponoći. Moguće je napetost, nervoza, posebno kod devica rođenih oko 24. 09., kao i kod majskihBlizanaca oko 21.05. i novembarskih strelčeva oko 24.11. Budite oprezni u saobraćaju i komunikaciji.

Od 22.10. minuta 11.09, do 12. 09 u 22. 54 je 22 lunarni dan idelan dan za otkrivanje šta nam budućnost nosi, posebno preko tarot karata. Ovo je dobar dan za učenje, sticanje i prenošenje drugima novih znanja. Mesec je u Blizancima, a Merkur u Devici, te će ovoga puta to posebno lako i uspešno ići. Mesec u Blizancima pojačaće i komunikaciju. Kako su Merkur i Mars u konjukciji u Devici, biće veoma dinamina, živa i izražena poslovna komunikacija. Dobro je da svoje ideje pretvorite u akciju, dok je Merkur u konjukciji sa Marsom u zemljanom znaku, u Devici. Dobro je za veće mentalne napore. Nekima ovo može doneti pojačanu sklonost ka debatama, rasporavama, ili svađi. Prebacivanje, zamerke i kritike, lak mogu da pređu u svađe. Posebno ako ste pod uticajem Merkur ili Mars, dakle u podznaku Devica, ili Blizanci, ili pak Ovan ili Škorpija. Ovnovi za vas je dobro da ovu energiju iskoristite radno, a ako ste Škorpija , dobro je da se sada zalažete, borite za ostvarenje svojih ciljeva, umesto da se raspravljate sa nekim sutoritetm, šefom,ili roditeljem.Izbegavate svi vi brzopletost,pokušajte da najpre razmislite, pronalzirate situaciju, te tek onda krenute u akciju.Ko uči, može ovu energiju dobro da iskoristi, posebno ako napravi plan i po njemu se drži.Devica zahteva pravila i red, a nepredviđenost je lako poremeti. Što više reda i rada, to će sada biti bolje.Posebno , što je i Sunce u Devici. Ono je tu da se posvetite svakodnevnim poslovima, ili obavezama, ili zdravlju i da to poboljšate. Radite to danas, sutra kada će biti u kvadratu sa Saturnom i nakon toga u sledeća dva dana, trebaće vam više napora, je r su moguće neke prepreke, ili poteškoće, zbog kvadrata Sunca i Saturna. Srećom, Venera je u trigonu sa Saturnom, pa će se naći način, ili osobe koje mogu da utiču poztivno na stanje koje će biti prisutno. Nikada nije sve ni crno, ni belo. Najašće su tu prisutne razne boje i nijanse, te se situacija može promeniti. Posebno, kada su promenljivi elementi prisutni,odnosno kada je najviše planete u promenljivim znacima,Blizancima, Devici i Strelcu, što od večeras, pa u dva sledeća dana jeste. To je znak da će se neke stvari koje mogu da budu trenutno komplikovane, promeniti. Samo treba biti strpljiv i realan, kao i pokazati stabilnost, privrženost, postojanost u nečemu, ili nekome.Na to nas poziva Venera u Lavu u trigonu sa Saturnom u Strelcu, koja je tu da učvrsti veze, da poveže vrstim nevidljivim nitima one koji su zajedno.

Dobar i lep dan vam želim!

Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, transformacijski, karmički godišnji, mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
12.09. 2017. TAROT KONSULTACIJA ZA SAMO 900 DINARA!

PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z

Radim tretmane iscelivanjA skalarnim talasima I OBUKU.
TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu