22.23, 24. 09.2017.Sunce ulazi u Vagu, Merkur je u trigonu sa Plutonom, Mesec najpre u sekstilu sa Saturnom i konjukciji sa Jupiterom

Ići dole

22.23, 24. 09.2017.Sunce ulazi u Vagu, Merkur je u trigonu sa Plutonom, Mesec najpre u sekstilu sa Saturnom i konjukciji sa Jupiterom

Počalji  Astrotanja taj Pet Sep 22, 2017 10:54 am

22,23,24.09. 2017. Sunce ulazi u Vagu, počinje jesen, dok je Merkur u trigonu sa Plutonom - Važni dogovori, transformacija odnosa
Sunce ulazi u Vagu danas 22. 09. i počinje u 22.03. jesenja ravnodnevnica, dan i noć jednako traju i počenje jesen. Sunce u Vagi će nas
više okrenti ka drugima. Ono je u znaku udruživanja, lepote, pravde, istine, znaku partnerstva, politike, javosti i u narednih 30 dana će biti važni odnosi sa drugima i saradnja sa drugima. Kako je Venera u Devici, onda je to i poslovna saradnja,ali i ljubavna, preko posla.

Dragim Vagama ,(onima koji su rođeni u ovom znaku) čestitam rođendan i želim dobru životnu godinu!

Merkur je Devici ovih dana u trigonu sa Plutonom u Jarcu, što donosi mogućnost velikih promenau odnosima sa drugima, u komunikaciji. Neke veze se mogu obnoviti, jer Pluton je taj koji regeneriše,obnavlja ili menja u potpunosti nešto. Ovaj tranzit doneće nekima mogućnost važih dogovora bilo poslovnih, bilo finansijskih, bilo ljubavnih zavisnosti u kojoj kući vam je sada Merkur.Kako je i Mlad mesec i do 8.30. još uvek drugi dana, idealano vreme je za promene je od 6.-8.30 za neki novi početak, koji podrazumeva i neki vid udruživanja, ili saradnje, ili stvaranja zajedništva.
Mesec je u pre podnevnim satima u sekstilu sa Saturnom i u konjukciji sa Jupiterom u Vagi. Mesec u Vagi je tu da unese sklad, da pomogne da se kroz ljubazno ponašanje, kroz taktičnost, finoću ,ili lepotu ili istinu ili dobrotu dođe do nečega.

Jupiter sve širi, kako dobro raspoloženje, dobre emocije, tako i one koje nisu to, ako je pre toga bilo takvih osećanja. Ipak, ako ste sada skloni pravednom, iskrenom ponašanju, možete pre doći do ostvarenja nečega. Zato nastojte da budete u pozitivnom raspoloženju i da uđete i nešto što je dobro i to ne samo za vas, nego i za druge.

Od 8.30. počinje treći lunarni dan, koji kada je dobro biti aktivan, preduzimljiv i nastaviti sa novinama koje su krenule juče, ili jutarnjim satima danas. One će tada pod uticajem Jupitera rasti i razvijati se tokom prepodnvnih sati. Kako je Venera u Devici, potrebno je da obratite pažnju i na estetsku stranu nečega, na detalje, na meru, jer sve treba da bude što može više perfektno.Venera u Devici je tu i da pomaže, da se usvojim postupcima, kao i svaka planeta u Devici zalaže zanešto bolje, da nešto poboljša, bilo to zdravlje, ili izgled doma, ili nešto što može da ulepša.

Ono što ovih dana 22, 23, 24. je Mars u Devici koji je u opoziciji sa Neptunom, koji u aktivnosti, akciju unosi neku pometnju i može da umanji inicijativu, uspori akciju. Posebno ako koristite alkohol, ili neke opijate, ili medikamente, lekove, koji mogu da smanje energiju i ometaju aktivnosti, dovedu do zbrke i konfuzije u nekoj aktivnosti, ili do nekih tajnih stvari,nečeg nepoznatog, skrivenog što ometa rad. Da bi se koliko god je moguće to smanjilo važno je da se što bolje organizujete, ali i sarađujete, dogovarate i povezujete sa drugima. Mesec u Vagi je tu da povezuje, da udružuje, da stvara atmosferu zajedništava. Da traži podršku neke osobe koja je u simbolici Jupitera u Vagi, neko ko je diplomata,ili ko je pravičan i ko može da svojim uticajem pomogne.

Oko 22. sata Mesec ulazi u Škorpiju i tada će biti više strasti, tajni, ljubavnih strasti, jer će Mesec biti u sekstilu sa Venerom. Raspoloženje može da se menja u toku noći, kao i posle ponoći kada će najviše da deluju ovaj sekstil. Mistično, tajno, nepoznato privlači.dobro je biti aktivna, poseno 23. oko 15.-19. kada je Mesec u sekstilu sa Marsom i trigonu sa Neptunom u Ribama. Ovo će pomoći da u nešto što budete radili unesete više energije, ili strasti,ali i emocija. Intuicija ,osećaj kako treba da postupite je tu. Mesec u Škorpiji otkriva tajne, te možete otkriti i nešto što e bilo skriveno.Povoljno deluje na kreativnost, a kako je Merkur povoljan i na izražavanja reči. 22. i 23. moć reči je velika., kao i misli. Mogućnost transformacije i preokreta takođe, ali u noćnim satima 23. i emotivnih. 23.09. je dan kada je moć reći, vibracije,muzike veoma snažna i blagotvorna. Dobar dan da se rade afirmacije, mantre itd.


24.09. je vreme promena, koje će sada već postati vidljive. Ono što je počelo sa Mladim mesecom može sada da pokaže svoje vidljive, prve rezultate. Ovog dana slobodno ispoljite svoje misli , svoja osećanja, svoje stavove. Samo nemojte se iznenaditi ako nešto ometa vaše aktivnosti, vašu strast, to je ovoga puta Neptunov uticaj koji je 24.09. u egzaktnoj opoziciji sa Marsom.Zato pažljivo, oprezno trošite energiju, spremni budite da može da dođe do ometanja i budite istrajni i strpljivi.Tako ćete se bolje nositi sa tim, posebno, ako ste spremni da razotkrijete, otkrijete, šta je to što stvara nered, remeti jasnoću. Ne zaboravite Sunce u Vagi upućuje nas na druge, da neradite sve sami, već da se povežete ili usmerite na druge.
Lep i vedar vikend vam želim!

Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, transformacijski, karmički godišnji, mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
Radim tarot konsultacije.

PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z
Radim tretmane iscelivanjA skalarnim talasima I OBUKU.
TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 2
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4223
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu