2.-5.10.2017.Dani pred Pun Mesec

Ići dole

2.-5.10.2017.Dani pred Pun Mesec

Počalji  Astrotanja taj Pon Okt 02, 2017 6:20 pm

2.10.- 5.10.2017. Iskoristite na najbolji način dane pred Pun Mesec
Ove nedelje Mesec raste,u prvoj je četvrti do 5.10.kada će biti Pun Mesec u Ovnu.Do punog Meseca nastojte da budete aktivni i da završite nešto što ste počeli u danima Mladog Meseca, ili bar da završite jednu etapu, jer je Pun Mesec vreme kada treba zastati,izuzev ako nešto ne menjate unutar sebe i svojih navika življenja, odnosno ne prestanete sa nečim što je za vas nepotrebno, ili nekorisno.To je dan nadvljadavanja negativnog, obuzdavanja nečega. Kako je u Ovnu može da bude vezan za strasti, ljutnju, tendenciju ka borbi, suporstavljanju i konfliktima, ali o tome ću posebno govoriti.
Danas do 16. 51 i je 12. lunarni dan, koji je povoljana za molitve,traženje pomoći koja se lakše dobija, posebno ako se veruje u to. Upravo oko podneva 12-16. Mesec je u trigonu sa Jupiterom, a istovremeno je i u sekstilu sa Uranom u Ovnu. Preokreti, promene, moguće i neka iznenađenja, ili neki obrti poztivni su mogući. Povoljno je vreme i za pokazivanje dobrote, humanosti, za poklanjanje ovog još uvek 12. lunarnog dana koji traje.
Dani pred Pun Mesec obiluju energijom i dobri su za aktivnost, posebno 13. i 14. lunarni dani. U posle podnevnim satima danas 2.10. od 17.51. počinje 13. lunarni dan, koji je povoljan za energičana delovanja, prodorna, ili za ulazak u nešto nepoznato. Energija ovog lunarnog dana je dobra ukoliko je usmerena na nešto novo,neistražano, ili nepoznato. Kako Mesec ujedno ulazi u znak Riba, to može da bude i nečega što je prekriveno, ili daleko, do sada bilo ili tajno.Osećanja su jaka i motivacija, verovanje u to što preduzimate,činite je izuzetno značajna, jer ona utiče na povoljan ishod. Dobija se dopunska energija ovog lunarnog dana , koju treba da iskoristite na pravi način.Jedinstvena dela se stvaraju, jer ne izostaje inspiracija sa Mesecom u Ribama ni mašta, ni intuicija, koje mogu dovesti do uspešnog završavanja nečega. Kako je Mars u Devici i još uvek u trigonu sa Plutonom u Jarcu, ali i u konjukciji sa Venerom, rad i aktivnost su mogu odvijati i uz pomoć nekoga, ili udurživanjem.
U ljubavi kao i u poslu zajednički rad, ili u svakodnevnici dopunjavanje partnera, usklađivanjem želja i svakodnevnih potreba i odgovornosti, može da učini ljubavne ili partnerske odnose boljim. Ove cele nedelje će Mars i Venera biti u konjukciji, te se možete lakše uskladiti, izuzev kada bude 15 lunarni dana, odnodno kada bude najjače delovao Pun Mesec. Merkur koji utičena Veneru i Marsa u Devici je u Vagi, te je komunikacija i usklađivanje mišljenja sada značajnije nego u nekom drugom periodu.
Pokušajte da od danas posle podne od 16. 21. te tokom sutrašnjeg dana, do srede , 4. 10. u 18 i 20.da završite ono što ste započeli, jer počinje 15.lunarani dan, koji nije dobar za početke i promene. Utorak u večernjim satima pa do srede uveče do 17. 54. je dan kada je dobro da nešto korigujete što ste već radili, izmenite na vreme ono što bi ste mogli, kako bi ishod toga što ste preduzimali ili radili u poslednje dve nedelje bio što bolji.
Mesec u Ribama nije toliko orjentisan na ono što je konkretno, vidljivo, svakodnevno, već na neke unutrašnje stvari, na nešto što je ili nevidljivo, ili prekriveno, ili u domenu emocija i osećaja, intuicije, posebno kada napravi konjukciju sa Neptunom u Ribama u posle podnevnim satima oko 12-17. Nakon toga će u biti vreme za te preokrete i promene u poslednji čas, ili transformacije kada Mesec bude istovremeno bio u sekstilu sa Plutonom i oslobodi se i podsvesno. Istovremeno će biti u noćnim satima opozicija sa Venerom nešto pre ponoći iposle ponoću,a nakon toga 4.10 u posle ponoći oko 2-5. i opoziciji sa i Marsom.Emotivni nemiri, neusklađenosti u odnosima, nevidljiva borba,ili emotivno povređivanje kod onih koi su budni, ili pak veoma čudni snovi u kojima će biti nekih emotivnih povreda su mogući. Kod nekih i nesanice i unutrašnjeg nemir a i uzbuđenja.Opuštanje, molitve, meditacija,slušanje muzike,mirisi i sve ono što vas opušta i može da umanji nemir, ili tenziju u noći pre Punog Mesec.
Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, transformacijski, karmički godišnji, mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
Radim tarot konsultacije.
PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z
Radim tretmane iscelivanjA skalarnim talasima I OBUKU.
Kontakt telefon +381  60 54 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu