28, 29,.10.2017. Venera u kvadratu sa Plutonom, Merkur sekstilu,a Sunceu konjukciji sa

Ići dole

28, 29,.10.2017. Venera u kvadratu sa Plutonom, Merkur sekstilu,a Sunceu konjukciji sa

Počalji  Astrotanja taj Sub Okt 28, 2017 1:11 pm

28., 29. 10.2017. Venera u kvadratu sa Plutonom, Merkur u sekstilu- otpustite, sahranite svoj bol, ljubomoru, Sunce u konjukciji sa Jupiterom-pridobijanje nečega od drugih-poštovanja, pomoći, novca...

Veneru u Vagi, ije ovih dana u kvadratu sa dobra je samo ako ste spremni da otpustiite,shranite svoj bol, ili negativne emocije,kao što je ljubomora, posesivnost, ili potrebu za dominacijom. Da ne bi bilo jakih emotivnih šokova,zabrana, sukoba, ljubavnih sukoba, bolnih, kod nekih, trebate da totalno promenite nešto kod sebe što tome doprinosi! Nešto suštinski, bitno u sebi da transformišete. To može da bude stav da ne budete žrtva, da se ne prepuštate emotivnom bolu,ili dubokoj tugi, kako bi se i odnosi sa drugima promenili. Budite spremni da završite, dovedet do kraja ili sahranite nešto kod vas što privlači,ili donosi loša dešavanja. Odreknite se onog što vam ne donosi dobro, sada se može naći način za to! To će neke navesti u krajnjem slučaju i da prekinu neki odnos, ili ga totoalno transformišu. Druge da odbace svoje ponašanje koje nije dobro ni za njih, ni za druge, a najlakše i najbolje kroz promenu načina razmišljanja, promenu stavova, ili promenu komunikacije, jer će to dovesti do poboljšanja. Merkur u Škorpii je u sekstilu sa Plutonom u Jarcu i u semi sekstilu sa Venerom u Vagi.
Dobro je da će Mesec u Vodoliji donositi promene,pojačati kod nekih i intuiciju, ili pak doneti neki osećaj za dolazeće. On je ovog 9. lunarnog dana do 14. 12. miuta, dobar da nešto što je dugo bilo nerešivo, prevaziđe, završi, da se ne bi više ponavljalo i vuklo se na dalje, bivajući još veći teret. Mesec u Vodoliji zahteva-oslobođenje toga.. Brzo, ili iznenad, ilipod neki nesvakidašnjim,čudnim okolnostima se to može desiti. U posle podnevnim satima, poinje jedan veoma dobar lunarni dan za početke, to je 10.lunarni dan,kada je dobrovremeda započnete sa nekom novom navikom u porodici posebno, koja može da se nastavi tokom bar ovog lunarnog meseca, do 18.11. To može da bude kako je Mesec u Vodoliji, neko porodično druženje, ili izlazak, ili neko manje putovanje, izlet i slično.Nešto što niste do sada radili i što je drugačije po nečemu.

Mesec je u noćni satima oko 21.-00. u tigonu sa Venerom u Vagi i to povoljno može da utiče na emotivno ispoljavanje, pokazivanje ljubavi, dobrote,prijateljske ljubavi, humanosti.Ujedno će biti i u kvadrati sa Merkurom u Škorpiji, te je bolje pokazivati emocije, nego o njima govoritii pokušavati da ih izrazite rečima, d ane bi bilo izvesne napetosti,ili nemira. Nije teško kada se zna šta i kada i kako da svoje emocije, ponašanje i stavove izmenite, da napete aspekte pretetvorite u na aneki način dobre za vas.

29. 10. u posle podnevnim satima oko 13.-16.30 Mesec je u sekstilu sa Saturnom u Strelcu i u sekstilu sa Uranom u Vodoliji, u povoljni aspektima koji omogućavaju da promene koje se dešavaju budu povoljne. Ako ste već započeli sa njima prethodnog dana, onda da ih uspešno nastavite.
Ovih dana imamo i jedan aspekt koji se jednom godišnje dešava, a to je konjukcija Jupitera i Sunca. Ona može nekima doneti uvećanje sjaja, uspeha, moći u Škorpiji, ili može doneti doneti povećanje poštovanja, ili pridobijanje nečegaod drugih, da li pomoći,da li novca,da li nečega drugog. On sve širi, pa će vodenim znacima koji su rođeni na početku Škorpije,Riba, Raka posebno doneti nešto dobro i povoljno za njih. Naročito, ako imate neku planetu oko 4. stepena Škorpije. Vi ćete imati uslova za neku vrstu širenja, poboljšanja, ili izlaska iz neke krize,ili napretka.

Dobar i srećan vikend svima vam od srca želim!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu