12, 13. 2017. VENERA U ZAGRLJAJU SA JUPITEROM U ŠKOPPIJI-Zgrljaj ljubavi i dobrote, blagoslov

Ići dole

12, 13. 2017. VENERA U ZAGRLJAJU SA JUPITEROM U ŠKOPPIJI-Zgrljaj ljubavi i dobrote, blagoslov

Počalji  Astrotanja taj Pon Nov 13, 2017 2:52 pm


Danas su u potpunom " zagrljaju" Venera i Jupiter u Škorpiji, ali već prethodnih dana, a posebno se juče 12. 11. osetio ovaj susret dva benefika. I pored toga što je Venera u znaku,Škorpije, gde je slaba,u padu, ona je i u ovom znaku za nešto dobra i donela je mnogima nešto uvećano dobro, što se i danas oseća, njen uticaj. Kako je Mars u Vagi u sekstilu sa Merkurom u Strelcu, to je mogao biti susret sa nekim ko je veličina, ko je oličenje mudrost i dubokih saznanja, viših znanja, ili duhovnim spoznaja, jer je Merkur u Strelcu,što je moglo biti i zbunjujuće, jer je Merkur u kvadratu sa Neptunom u Ribama.
Venera u Škorpiji za one koji su otvoreni da daju i primaju ljubav, ljubav u konjukciji sa Jupiterom,može da donese ili je već donela, od juče neku veliku, ljubav, pojačan osećaj ljubavi, ili duboku, intenzivnu ljubav, kod nekih i pomešanu sa poštovanjem, ili prihvatanjem ili uvažavanjem.To je moglo biti i nekome ko je na neki način velik, ili ko ima duboka, ili tajna znanja o suštinskim životnim stvarima, ili ko je stranac, ili ko putnik (puno putuje). Simbolika planeta je velika, ali susret i zagrljaj ove dve planete, nekima je doneo i bukvalno zagrljaj ljubavi i dobrote, ili blagoslov, ili neko veliko obilje, ili osećanje radosti.

Nekima će doneti danas, ako su otvoreni za dobijanje, a neki će davati više nego uobičajeno, te širiti radost i ljubav oko sebe.
Venera i Jupiter je na društvenom planu utiče na skup ljudi, koji su u nekom lepom ambijentu, a donosi i više susreta, druženja, ili neke proslave, posebno što je i Mars u Vagi, koji je u sektilu sa Merkurom, te ima razmene, razgovara o temam koje su podignute na neki drugi nivo, ne prizemnih, već više obojeni duhonovnošću,ili višim znanjem. Dogovori i kupovine su mogući, kod nečeg velikog, ili skupog, jer Venera i Jupiter u Škorpiji su vezani u Škorpiji za bogatstvo.Nekima ovi tranzit donosi i bogaćanje, ili pojačano izobilje, posebno ako vam je ova konjukcija u 2. ili 8, ili 4. kući.
Nekima će od vas doneti možda više uživanja i zadovoljstva na telesnom planu, zadovljstva kroz seksusalnost, a drugima na emotivnom, ako vam je recimo podznak u Raku, ili Lavu.

Kako god bilo kod vas, jednom godišnje je Venera u konjukciji sa Jupiterom,a u Škorpiji svakih, 12,ili 13, godina, zato što će se ponoviti i sledeće godine,te treba ovaj aspekt iskoristiti na najbolji mogući način za vas, jer je retkost i može doneti dobro, koje donosi osećanje ljubavi, radosti, ili zadovoljstva, ili uspeha u nečemu!

Najbolji deo dana je u pre podnevnim satima, dok su Mesec u Devici i Sunce u Škorpiji u sekstilu.
Lep i radostan dan vam pun ljubavi i dobrote!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 12, 13. 2017. VENERA U ZAGRLJAJU SA JUPITEROM U ŠKOPPIJI-Zgrljaj ljubavi i dobrote, blagoslov

Počalji  logos taj Uto Nov 14, 2017 3:48 pm

Konjunkcija Venere (vladar Bika, prirodna II kuća vrednosti i novca koji stičemo svojim radom) i Jupitera (optimizam, stavovi, ubeđenja, inostranstvo, sreća, naivnost, velike vrednost) iz znaka Škorpije (tuđ novac, krediti, pozajmice) u trigonu (aspekt lakoće) sa Neptunom iz znaka Riba (greške, iluzije, zablude, prevare) koji je u kvadratu (nepovoljni aspekt) sa Merkurom (ugovori, sporazumi, dokumenta) sa 12° (stepen XII kuče i znaka Riba - greške, iluzije, zablude, prevare) znaka Strelca (inostrano, velike i primamljive priče i očekivanja), trigonu sa Suncem (rukovodioci) i inkonjunkciji (teška i velika prilagođavanja) Mesecom (ljudi, žene) i Marsom (muškarci) iz znaka Vage (bračni partneri). Sve ovo može ukazivati na veliku akciju rukovodstva banaka (Sunce u Škorpiji) kao kreditora u plasmanu keš i drugih kredita pri čemu se koriste lepim i obećavajućim varijantama raznih kredita (konjunkcija Venere i Jupitera) koji su u suštini samo mamac (Sunce, Jupiter i Venera u trigonu sa Neptunom iz znaka Riba) kako bi mnogi bračni partneri (Mesec i Mars iz znaka Vage) lako potpisali ugovore (Mesec i Mars u sekstilu sa Merkurom) i upali u njihovu zamku i poverovali u priču koja im se servira (Merkur u kvadratu sa Neptunom iz znaka Riba). To su uglavnom strane banke (Jupiter i Venera u Strelcu) koje zahtevaju od klijenta uplatu učešća (Venera) prilikom sklapanja ugovora (Merkur).

logos

Broj poruka : 596
Datum upisa : 29.01.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu