12.03-18.03. 2018. NEDELJNI HOROSKOP

Ići dole

12.03-18.03. 2018. NEDELJNI HOROSKOP

Počalji  Astrotanja taj Uto Mar 13, 2018 6:26 pm

12.03.-18.03. 2018. NEDELJNI HOROSKOP

Mesec opada do 17. 03. Ovih dana je u poslednjoj fazi, što j poguduje završavanju nečeg započetog 15. 02. ili dovođenje do kraja jedne etape i pripremanje za novi Mlad Mesec 17.03. Ribama.

Danas 12.03. je 25.je lunarni dan, koji je dobar za dobijanje saveta od drugih, mudrih ljudi. Mesec u Jarcu je može da vodi u prošlost i da se oslanja na iskustvo.Strpljenje i trpljenje je često prisutno sa ovim položajem Meseca, ali i mogući su i strahovi, kojih se treba promenom osloboditi.

Mesec 12. 03. u konjukciji sa Plutonom, delovao je na podsvest u toku noći i jutarnjih sati. Nekima je doneo i jaka uzbuđenja, prekrete, transformacije. Međutim, Mesec je istovremenoo u pre podnevnim satima u sekstilu sa Suncem, te su svesni i podsvesni delovi u ravnoteži. Plutonovske transformacija i Plutonovska snaga, dovodi do promene, koje će moći da budu kod mnogih pozitivne. Nešto se završava ili dobija drugačiju formu, a najčešće i najbolje privođenju završetku. Finansijske i materijalne stvari su danas takođe važne.Danas će nekima biti dan dobitaka, ali i izdataka. Polsovno -novčane stvari mogu biti veoma značajne. Saturn u Jarcu pravi kvadrat sa Venerom i Merkurom, te ima zastoja, ili situacija koje vas usporavaju, navode na čekanje, ili koče, opterećuju. Ovih dana mnogi se susreću sa nekim zabranama, ili ograničenjima, neki mogu i nekom vrstom kazni. Brižnost je povećana, prepreke i poteškoće vezane bilo za neke dogovre, ugovore, kupovine ili kontkt e sa nekim osobama. Oprezni budite ako imate podznak u Devici vezano za finansije, kredite, pozajmice, novac ili imovinu drugih, većeinvesticije, a ako imate Blizance u grupnim aktivnostima i kolektivnom radu, ili sa prijateljicom, prijateljima. Neraspoloženje i depresivnosti može biti. Radite na podizanju svoje energije, ne dozvolite da vas zbog trenutne situacije obuzme depresija. Ako ne možete sami tražite savet, informaicju, pomoć od drugih. Iazađite iz kuće, krećite se, boravite u prirodi. Saturn u kvadratu sa Venerom donosi oslobođenje od blokada, kroz kontakte sa prirodom, ili kreativnim radom.Posebno je dobro ako možete da provedete 12. 03. vreme pored neke vode.

Venera u konjukciji sa Merkurom u Ovnu i u kvadratu sa Saturnom u Jarcu uticaće na Bikove i Vage u podznaku pozitivnu, ali i na kardilanale znake prve dekade, osobe koje imaju neku planetu oko 8 stepena u: Ovnu, Raku, Vagi i Jarcu. Saturn u Jarcu može doneti pojačanu hladnoću, manjak životne radosti, a nekima i finansijske poteškoće.Mnogi od vas će imati nekog ili nešto što će mu olakšti situaciju u kojoj ste, ili vam dati podršku, savet, informaciju koja će vam dobro doći.. Kada je ljubav u pitanju biće više sumnji, hlađanje, preispitivanje ili udaljavanje od te osobe tokom ove nedelje, posebno na početku nedelje.

Osobe sa podznakom u Raku vi bi ste trebali da nešto završite ovih dana, kako bi od 17. 03. krenuli sa novinama vezanim za karijeru, ili ostvarenje neke važe životne težnje. Pustite mašti i vizualizaciji na volju između 14. 15.- 17. sati. Yamišljajte, ili planirajte kakvu novinu želite i što relanije je stvorite u vašoj glavi. Mašta može svašta a naročito kada je Mlad Mesec u Ribama. Takođe osluškujte svoju intuiciju to posle podne i večeri, da bi ste mogli da prepoznate koje su to osobe, ili situacije, ili stvari koje vas vode ka ostvarenju željenog.

Osobe sa podznakom u Lavu, za vas je 12.03, povoljan dan u prepodnevnim satima i dobro je da ga provedete radno. Pred vama su dobri dani, kada možete da dobijete podršku drugih, ili novac od drugih, jer je Sunce u trigonu sa Jupiterom posebno 13. i 14.03. To može nekima doneti neko zadovoljstvo, ili nešto što će ih usrećiti. Ređi i sjajan tranzit! Samo 13. nije dobro da preduzimate nešto novo. Ove nedelje najznačajnije je za vas Mlad Mesec 17. 03. u Ribama, koji će vam doneti promene i novine vezano za strance, inostranstvo, putovanje, viša znanja, ili studiranje jer u 9. kući. Tu donosi mogućnost novi znanja. Novine je dobro da krenete da ostvarujete, ako je moguće započnete već 17. u posle podnevnim, ili 18. 03.

Mars je u trigonu sa Uranom i kako će i Mesec da bude 12, i 13 u Vodoliji, što će povoljno delovati na osobe sa podznakom u Ovnu i Škorpiji. Ovnove je pokrenuo da budu aktivni, da se zalažu za neki projekt koji donosi njima nove, pozitivne šanse za budućnost. Inovacije su te koje u njihovim aktivnostima , radnom entuzijazmu utiče da mogu da konstuktivne promene ostvaruju. One idu ka ostvarnju svojih težnji,smelo. Prijatelji im u tomu mogu pomoći posebno 13. Osobe sa podznakom u Škorpiji ,prilično su zaokupljene kako da dođu do novca i mogu imati mogućnost da brzo, naglo dođu do novca, kojeg će brzo i da potroše. Na ljubavnom planu svašta vam se može dešavat, neki od vas će se preispitivati u ljubavi, hladiti se ovih dana,ili distancirati,nakratko,ili rešiti da završe vezu koja nije odgovaraa za njih.

Krajem nedelje to će biti već iza vas i od 17. 03. je vreme za promene i novine na ljubavnom planu,ili u odnosima sa voljenim osobama. Roditeljima će deca doneti deca neke poteškoće, ali rešive, jer ste spremni da se aktivirate da to rešite, posebno kroz komunikaciju i prihvatanjem saveta od drugih. Uvedite novine nakon 17. i sve će biti drugačije.

16. i 17.03. u pre podnevnim satima vreme je da neke stvari privedete kraju, završavate, da očistite sebe i prstor oko sebe, kako bi ste sa Mladim Mesecom u Ribama 17. 03 otvorili prostor za novine. Dobro je da se pre početka Mladog Meseca da vodom sperete i sve svoje negativnosti, posebno emocije negativne. Dobro je da zamislite pri tuširenjem oko 12-13. 30. da voda nosi sve ono loše što se tokom ovog lunarnog meseca nakupilo. Mesec je u Ribama, vodenom znaku, znaku kraja i to na zadnjim stepenovima ovog znaka. Pročišćenje će blagotvorno delovati na vas. .Nakon toga, kada krene uticaj Mladog Meseca radite kreativna vizualacije, ili maštanje u večernjim satima ovog dana je veoma moćno i može da vam pomogne da ostvarite promene, novine koje želite i možete da sprovedete. .

Već u noći 17. na 18.i u toku 18.03 krenite aktivno da ostvujete to što ste zamislili, jer je Mesec u Ovnu.Budite otvoreni za novine, ili preduzimajte promene jer je vreme za njih. Sve kreće dinamično, odvija se brzo, te obratite na nove prilike koje vam se ukažu i iskorisitite ih. 18 .03, bi dobro bilo da vam bude vrlo aktivna dan i dobro je da budete u pokretu dinamika je veoma velika, ali i borbenost može da bude prisutna. Mars ulazi 17. i dobro bi bilo da uložite trud, disciplinovani rad da se ostvare vaša želja ili novi plan. . Mars u Jarcu učiniće da se radi izuzetno uporno i disciplinovano, jer je i Saturn u Jarcu na ostvarenju toga što želite da preduzmete,ali omogućava da ako ne odustanete to i ostvarite! Praktičnost i konstruktivnost je prisutna više u aktivnostima od 17. i omogućiće mnogima da se više zalažu i uspevaju u ostvarenju nekih svojih aktivnosti, poslova,jer se mogu materijalizovati težnje,ili ambicije.

Zemljani znaci, Jarca, Bik i Devica,posebno rođeni na početku znaka će biti u mogućnosti da kroz aktivnost, rad, ili neki vid borbe omogući će im da uspešno ostvare nešto dobro od 17., te u nekoliko seledeih dana.

Osobe sa podznakom u Jarcu imaće nešto naporniji početak nedelje, jer je Saturn u kvadratu sa Merkurom i Venerom, što doneosi izvese prepreke , ili poteškoće, ali će drugi deo nedelje biti lakši za vas, posebno kreću neke pozitivnedešavanja za vas u noći 16. na 17.03. Mlad Mesec će vam doneti nove kontakte, nove dogovovre, ili informacije, nova poznanstva i više druženja i kretanja.

Osobe sa podznakom u Vodolijina vas povoljno utiče na početku nedelje , posebno 12 Marsa i Urana i podstiče da budete aktivni. Sa druge strane Saturn u kvadratu sa Venerom i Merkurom stvara vam izvesne poteškoć e kod nekih u odnosima sa drugima u nekoj grupi ljudi, kod drugih na finansijskom planu, posebno vezan za novaca, zaradu kroz karijeru, za one koji je imaju.

Ove nedelje Sunce u Ribama će povoljno da delovati na osobe
rođene u drugoj polovini Riba, kojima je ovih dana rođendan. Srećan vam rođendan. Za vas će biti značajne novine 17.03. , jer će se te novine odrziti tokom ove vaše životne godine.Ukoliko imate podznak u ovom znaku, vi od 17.03 možete da menjate sebe i dobro bi bilo da to činite.

Škorpije rođene u drugoj polovini novembra i na osobe u znaku Raka, u drugoj polovini jula, uticaće da imate više svesti, ili kreativnosti, ili zadovoljstva i da se dobro ispoljavaju na nekom planu. Povoljno deluje na vitalnost i energiju. Iskoristite ove pozitivne uticaje , koji će biti tek za četiri meseca slične.

Želim vam dobru, prijatnu i uspešnu nedelju!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu