20.03. 2018. Sunce ulazi u Ovna,počinje proleće!

Ići dole

20.03. 2018. Sunce ulazi u Ovna,počinje proleće!

Počalji  Astrotanja taj Uto Mar 20, 2018 4:07 pm

20.03. 2018. Sunce prelazi u Ovna-Stiže nam proleće!

Danas, 20. 03. u 17.15. stiže na proleće! Sunce olazi u znak Ovna i pravi kvadrat sa Marsom. Aktivno, dinamično, ili borbeno će za sve nas u nekoj oblasti biti. Dobro je da Ovnovi, Lavovi u podznaku i znaku budu fizički aktivni, kako ne bi došlo do sukoba i konflikta, svađa. Dobro je uložiti napor da odradite nešto što je sada važno kod vas. Uzbuđenja može biti, kod nekih i ljutnje, ali Mars u Jarcu "poziva" da se kontrolišemo i da pokušamo konstruktivno da radimo na ostvarenju ciljeva. Upornost, istrajnost, trud, povećana i trebala da bude, ali to može da dovede do cilja.

Mesec u Bik je u trigonu u pre podnevnim satima sa Marsom u Jarcu, omogućava da se neke aktivnosti dobro odvijaju, ako se krenu u pre podnevni satima.Oko podneva, te na dalje biće Mesec u trigonu sa Saturnom, te će ovo biti dobro za istajnost, kontrolu, dobro organzovanost koja donosi nešto dobro, bilo na emotivnom planu, bilo na nekom drugom. Kod nekih i na finansijskom, jer je Bik vezan za zaradu, sticanje.Venera koja je u Ovnu je u konjukciji sa Merkurom i ovo dovodi da se mnogo šta može bolje obavljati ako se rad zajedno sa nekim, posebno u večernjim satima. Komunikacija i razmena, ali i neka zajednički planovi, saradnja sa partnerom, bilo emotivnim , ili poslovnim, kao i ezajedničke aktivnosti, mogu da dovdu do dobrih rezultata. Vedrina, šale, razigranost, vesela komunikacija i to je Venera u konjukciji sa Merkurom Ovnu i to dozvolite da vas zbliži. Dozvolite da ona nadjača ostale nepovoljne uticaje. Udružena energija je večeraas važna. Strasti će biti, kod neki će ona voditi u sukob, kod drugih u strasan ljubavni zagrljaj. U večernji satima Mesec u Biku doneće lepa čulna zadovoljstva, uživanja,jer je on u Biku, donosi sladostrasnost i potrebu za uživanjem.

U toku noći i u jutarnjim satima biće u sesktilu sa Neptunom u Ribama, te će 21. 03. započeti pod dobrim uticajem Meseca

Samo sa rečima 20. 03. oprezni budite, ne pričajte ishitreno o nečemu ukoliko ne promislite dobro.Dobro je i da danas mudar savet od drugih tražite, posebno u večernjim satima.

Danas je 4. lunarni dan, kada je efekat zvuka, muzike moćan. Povoljan je dan za mantre. Moćno deluju zvučne vibracije.
One mogu da privuku pozitivna dešavnja i da nas podignu.

Ulazak Sunca u Ovana doneće nam jedan nov period, u kojem će biti više dinamike, aktivnosti, strasti i trošenja energije, kako fizičke, tako i mentalne. Impulsivnost izbegavajte,brzinu preteranu, jer ona može da donese greške i neprijatnosti. Intuiciju slušajte,jer će vas ona i ovoga puta najbolje voditi. Budite spremni da se pokrenete, da se zalažete, ulažete energiju, ali je važno u periodu Ovna da ima optimizma i enetizijazma, jer je on taj koji će nas voditi da i iskušenja, ili pritiske, koje a se mogu pojaviti, prevaziđemo.

Ovoga puta to će za mnoge biti lakše kroz neki vid zajedništva i saradnje. Da bi do njega došlo važna je komunikacija, obnavljanje nekih veza i kontakata od ranije od 22. 03., kada Merkur krene retrogradno.

Ono što je ipak dobro ovog proleće je da Mars u Jarcu donosi mnogima , koji su spremni da budu uporni, disciplinovani i vredni, dobro organzovani, da dođu do vrha, do cilja, zahvaljujuku trudu , izdržljivosti i jakoj volji. Biće živo i aktivno,a mnogi će ovog proleća se uspeju da ostvare, ono čemu dugo teže.

Srećan vam, dragi prijatelji, početak proleća!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu