HITNO!!

Ići dole

HITNO!!

Počalji  Boudika taj Sre Sep 05, 2018 8:42 pm

Pozdrav!
Napravila sam horarnu kartu s pitanjem da li ce terapeut koji ima sposobnost vladanja energijom, bioenergijom mi pomogniti ozdraviti autoimuno bolest stitnjace. Vec punih 30 godina je iscjelitelj. Kako tumacite horarce o zdravlju/bolesti? Moze li mi netko to malo poblize analizirati, molim vas. Hvala!

Evo karte :

Boudika

Broj poruka : 11
Datum upisa : 22.01.2015

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: HITNO!!

Počalji  logos taj Pon Sep 10, 2018 11:19 am

Boudika ::Pozdrav!
Napravila sam horarnu kartu s pitanjem da li ce terapeut koji ima sposobnost vladanja energijom, bioenergijom mi pomogniti ozdraviti autoimuno bolest stitnjace. Vec punih 30 godina je iscjelitelj. Kako tumacite horarce o zdravlju/bolesti? Moze li mi netko to malo poblize analizirati, molim vas. Hvala!

Članak u novinama:

URADITE OVO I IZLEČIĆETE SE: Bolesti štitne žlezde potiču od zaleđenih emocija i ogorčenosti!

Ovime nemamo šta da izgubimo, a možda možemo mnogo da dobijemo.

Četiri ruska lekara tvrde da postoje prirodni i jednostavni načini da se osoba koja ima problema sa štitnom žlezdom izleči u potpunosti. Sve što predlažu je veoma lako i ne zahteva trošenje vremena i novca. Verovatno već sve što vam treba imate kod kuće. Čini se da smo zaboravili važnost "narodnih" načina isceljenja, pa svaki put kada neko ponovo otkrije njihovu moć, tek onda se setimo da probamo neki od recepata. A evo koji su.

Crni luk čini čuda!

Čuveni lekar iz Sankt Peterburga, Dr Knjazkin, u emisiji o zdravlju na Prvom programu ruske televizije dao je recept koji pomaže kod smanjene funkcije štitne žlezde (hipotireoza).

Uveče, pre odlaska u krevet uzmite glavicu crnog luka i isecite na dve polovine tako da sok curi iz njih. Štitna žlezda se sastoji od dva režnja, levog i desnog, koji su povezani suženjem - istmus.

Laganim, kružnim pokretima, izmasirajte vrat na području štitne žlezde. Prvo jedna polovina za jedan režanj štitne žlezde, pa onda druga za drugi. Bez ispiranja vrata lezite u krevet, kako bi ovaj sok delovao preko noći. Ovako se potpuno prirodno podstiču funkcije štitne žlezde.

Pevanje

Doktor Oleg Torsunov savetuje svima koji imaju problem sa štitnom žlezdom da pomognu svom obolelom organu tako što će pevati, jer je tu grlena čakra. On tvrdi da su štitna žlezda i celi endokrini sistem, tesno povezani sa ljudskim emocijama, pre svega sa emocijom ljubavi.

Štitna žlezda strada kod osoba koje snažno proživljavaju sve što im se događa, koje na loše postupke drugih odgovaraju sa osećajem duboke povređenosti i ogorčenja. Negativne emocije ostaju kao zaleđene u organizmu, sakupljaju se u ovoj žlezdi i ona oboleva. Emocije moraju biti pokretne. Oslobodite se nagomilanih negativnih emocija pevanjem, zvuk ih vrlo lako iznosi iz organizma.

- Pevajte! Pevanje će učiniti da popuste emocionalne stege u štitnoj žlezdi. Čvorići će tako nestati. Pevajte vesele pesme, bez obzira kakve probleme imate i da li ste raspoloženi. Pevajte sa radošću i ljubavlju. Stalno pevajte, plešite, radujte se drugima, usrećujte druge i ozdravićete! - siguran je dr Torsunov.

Lekoviti tekst

Georgij Sitin je čuveni ruski naučnik, autor delotvornih lekovitih tekstova za samoprogramiranje isceljenja organizma. Njegova tehnika "SOEVS", razrađena je u oko 50 obimnih naučnih radova, sa oko 20.000 lekovitih tekstova. Odbranio je doktorske dizertacije iz područja medicine, psihologije, pedagogije i filozofije.

Za vreme Drugog svetskog rata bio je vrlo teško ranjen, a lekari su tvrdili da je potpuni invalid i da mu nema spasa. Tada je počeo raditi na kreiranju lekovitih tekstova, kojima se u potpunosti izlečio, a tako se izlečilo i na hiljade ljudi.

Ova tehnika je zasnovana na sposobnosti čoveka da rečima pomogne svom oboljelom organizmu. Lekoviti tekstovi angažuju naše osećaje, jačaju snagu misli, mobilizuju našu volju, stvaraju visoku koncentraciju snage volje i usmeravaju našu volju da usvoji tekst i da na taj način pomognemo sami sebi. Ovako glasi tekst.

Najbolje je da ovaj lekoviti tekst akademika Sitina snimite i slušate ga više puta tokom dana, dok se krećete ili radite po kući, ili po ulici, ili ste u gradskom prevozu, saznaje portal "Lijek iz prirode".

Dok slušate tekst i ponavljate ga u sebi, zamišljajući to što čujete, programirate sami sebe na izlečenje. Da bi organizam usvojio tekst, potrebno je 500-1000 slušanja. Kada vaš organizam u potpunosti usvoji tekst, i reči akademika Sitina postanu u svakom momentu sastavni deo vaših misli, te misli će eliminisati poremećaje u vašem organizmu i vratiće vam zdravlje.

Lekoviti tekst za izlečenje štitne žlezde

"U moju štitnu žlezdu Bog uliva novi, mlad, energičan, veseo i radostan život. Novi, mlad, radostan život ispunio je moju štitnu žlezdu. Nov, mlad život rađa novu, mladu, Bogom danu, zdravu strukturu štitne žlezde. Bog uleva u moju štitnu žlezdu sveto, Božansko iscjeljenje, koje rađa Bogom stvorenu, Božanstveno zdravu strukturu moje štitnjače.

Cela moja štitnjača se ponovo rađa, mlada, Bogom stvorena, s Božanstveno zdravom građom. A moj imuni sistem s gigantskom, Božanstvenom energijom, rastvara sve čvoriće u mojoj štitnjači. Svi čvorići u mojoj štitnjači se smanjuju, iščezavaju, zauvijek nestaju bez traga.

Sve strukture moje štitnjače Božanstveno regenerišu Bogom stvorenu mladu, zdravu građu. Moja štitnjača oživljava, fizički ojačava, cvjeta. Moja štitnjača Božanstveno pravilno, energično izvršava u mom organizmu sve svoje mnogobrojne funkcije. Kao blesak munje osjećam da sam apsolutno zdrava, potpuno zdrava, idealno zdrava, vesela, lepa, puna zdravlja i snage."

Test joda

Malahov test joda je koristan za sve, a posebno za osobe koje imaju problema sa štitnom žlezdom. Uveče pred spavanje uzmite povidon jod koji se kupuje u apoteci. Umočite u jod štapić za čišćenje ušiju i nacrtajte jodom na mišici leve ruke tri linije: tanku, srednju i debelu. Pričekajte da se linije osuše na vašoj koži i lezite spavati.

Ujutro pogledajte vašu ruku. Ako je nestala samo najtanja crta, znači da je kod vas s jodom sve u redu. Organizam je kroz kožu uzeo onoliko joda koliko mu je bilo potrebno.

Ako je osim najtanje, nestala i srednje debela linija znači da nemate dovoljno joda u organizmu i da trebate obratiti pažnju na stanje vašeg zdravlja. Ako su nestale sve tri linije, znači da imate veliki manjak joda u organizmu i da vam je posebno ugrožena štitnjača.

Ova metoda je potpuno bezopasna jer organizam preko kože uzima samo onoliko joda koliko mu je potrebno. To savetuje Malahov u svojim emisijama na ruskoj televiziji. A ovde možete pogledati i saznati nešto više o samoj štitnoj žlezdi. https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=xKQa-MbZUPY

http://bioenergija.me/iskustva-pacijenata/

Vratimo se na početak ovog teksta, "Bolesti štitne žlezde potiču od zaleđenih emocija i ogorčenosti!"

U tvom horoskopu su sve planete koncentrisane na tri znaka, Vagu, Škorpiju i Strelca, i na 4 kuće, VII, VIII, IX i X. VIII kuća i znak Škorpije vladaju endokrinim žlezdama a od planeta Merkur upravlja hormonima. 5 planeta su u VIII kući: Sunce (imunitet, vitalnost, većinski vladar V kuće akutnih bolesti) u znaku svog pada, Saturn (depresivnost, hronično, pesimizam, vladar XII kuće psihičkih i autoimunih bolesti) u znaku svoje egzaltacije, Pluton (fatalno, telesni kontakt, većinski vladar VIII i prirodne VIII kuće), Mesec (emocije, psiha, duša, vladar VI kuće akutnih bolesti) u pozicioniran u znaku Škorpije gde je u padu i Jupiter (stavovi, ubeđenja, optimizam, uvećanje), takođe u znaku Škorpije. Sunce, Saturn, Pluton i Venera su u stelijumu i u sekstilu sa konjunkcijom Marsa (upale) i Neptuna (psiha, lečenje, lekari, bolnica, lekovi, vladar Asc), u trigonu sa Asc (osoba) što ukazuje na veliki značaj VIII kuće, na sklonost ali ne na velike probleme u radu endokrinih žlezda a inkonjunkcija sa Chironom (problem koji teško prolazi, ranjeni iscelitelj, karma) da to može da potraje. Chiron je u inkonjunkciji sa Neptunom tako da sa sekstilom Neptuna i stelijumom Sunca, Saturna i Plutona obrazuju konfiguraciju Yod sa Chironom kao fokusnom tačkom. Ova konfiguracija može ukazivati na zdravstvene probleme jer u suštini predstavlja odnos I, VI i VIII kuće, I – predispozicije, VI – akutne bolesti i VIII – lekarske intervencije a na to ukazuje i to da su u igri i znaci Riba (psiha, lekari, bolnice - I kuća), Raka (genetika, psiha, emocije – VI kuća) i Škorpije (lekarske intervencije – VIII kuća).

Tranzitni Neptun je već duže vreme u I kući i znaku Riba (jak položaj), tu je i tranzitni Chiron, tranzitni Uran je u nepovoljnoj opoziciji sa stelijumom sa vrha VIII kuće, tranzitni Saturn polako izlazi iz konjunkcije sa natalnim Neptunom, i ako tome dodamo da je tranzitni Jupiter prelazio preko osetljivog stelijuma, dobijamo mogućnost hiperemičnih endokrinih žlezda u koje spada i štitasta (Jupiter u VIII kući), povećanu nervozu (Uran u inkonjunkciji sa svojim natalom) i osetljivu psihu (Neptun u znaku Riba u I kući i Saturn preko Neptuna). Obzirom da natalni kvadrat Urana (stres) sa Asc (osoba, telo) u znaku Riba i na dugotrajno prisustvo tranzitnog Neptuna u I kući, maksimalno izbegavati stresne situacije i raditi na psihičkoj stabilnosti jer je to dobrim delom u vezi sa aktuelnim zdravstvenim problemima.

logos

Broj poruka : 596
Datum upisa : 29.01.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu