Astrotanjin astrološki forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Relokacioni horoskop

2 posters

Ići dole

Relokacioni horoskop Empty Relokacioni horoskop

Počalji  GagaA Sre Apr 27, 2016 8:44 am

Svi znamo šta je relokacioni horoskop. Da bi napravili ovaj horoskop za određeni grad u kome osoba nije rođena, potrebno je da prvo relociramo natalni horoskop za grad i zemlju koje posmatramo.

U ovom horoskopu može doći do izmene aspekata među planetama (u odnosu na natalni horoskop), kao i promene pozicije planeta po znacima.

Da li, možda znate, kako se tumači relokacioni horoskop? Da li se samo on gleda, kao natalni horoskop ili drugačije? Šta radimo sa natalnim horoskopom?

Na primer, rođena sam u Beogradu, ako želim da živim u inostranstvu u svom natalnom horoskopu gledam 9.kuću, planete, aspekte itd. Preselim se u neku drugu zemlju, uradim relokacioni horoskop za određeni grad i zemlju, u kome su postavke kuća po znacima, planete i aspekti drugačiji.
I kako dalje? Da li za buduća tumačenja, solar, lunar... gledam isključivo relokacioni horoskop, kao da natalni ne postoji?
GagaA
GagaA

Broj poruka : 11
Datum upisa : 15.04.2016

Nazad na vrh Ići dole

Relokacioni horoskop Empty Re: Relokacioni horoskop

Počalji  logos Sre Apr 27, 2016 6:36 pm


logos

Broj poruka : 655
Datum upisa : 29.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Relokacioni horoskop Empty Re: Relokacioni horoskop

Počalji  logos Čet Apr 28, 2016 1:03 pm

GagaA ::U ovom horoskopu može doći do izmene aspekata među planetama (u odnosu na natalni horoskop), kao i promene pozicije planeta po znacima.

Preselim se u neku drugu zemlju, uradim relokacioni horoskop za određeni grad i zemlju, u  kome su postavke kuća po znacima, planete i aspekti drugačiji.

Osoba je rođena u Puli 22.11.1954. u 20:20 a u tom trenutku u Hobartu na Tasmaniji je sat pokazivao 05:20 narednog dana, tj. 23.11.1954. Znači, da se u tom trenutku rodio u mestu Hobart na Tasmaniji u krštenici bi pisalo da se rodio 23.11.1954. u 05:20. To je zbog razlke u vremenskoim zonama, u Puli je +1 a u Hobartu je +10 pa je razlika 9 sati.

Horoskop osobe za mesto rođenja
Relokacioni horoskop 2n06hbs

Horoskop osobe za mesto boravka
Relokacioni horoskop 2s6k8xi

Kako se iz priloženog vidi planete su u istim znacima, na istim stepenima i u istim međusobnim aspektima. Pošto je drugačiji raspored kuća, planete su u drugim kućama i u drugim aspektima sa vrhovima kuća.

Razlike su bitne jer su pozicije planeta po kućama drugačije i daju sasvim drugi smisao u tumačenju i životu uopšte: u Puli mu je vrh VIII kuće u Vodoliji sa Marsom u njoj što može simbolizovati nasilnu smrt, recimo strujni udar ili moždani udar pri telesnom kontaktu sa partnerom i sl. a u Hobartu je vrh VII kuće u Raku što može ukazivati na smrt usled stomačnih problema izazvanih trovanjem alkoholom ili nekim lekovima. Nova sredina i novi uslovi života daju novi smisao života a to se očituje u promeni rasporeda kuća i planeta u njima. U novoj sredini se drugačije ponašamo, radimo sasvim drugačije stvari a i nova sredina drugačije utiče na nas. Obično se kaže da se u novoj sredini "živi nov život" pa zato se i radi nova natalna karta za novo mesto boravka jer su u njoj planete u drugim kućama, tj. ambijent im se promenio jer svaka kuća ima specifičnu simboliku.

logos

Broj poruka : 655
Datum upisa : 29.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Relokacioni horoskop Empty Re: Relokacioni horoskop

Počalji  GagaA Čet Apr 28, 2016 5:43 pm

logos :: Nova sredina i novi uslovi života daju novi smisao života a to se očituje u promeni rasporeda kuća i planeta u njima. U novoj sredini se drugačije ponašamo, radimo sasvim drugačije stvari a i nova sredina drugačije utiče na nas. Obično se kaže da se u novoj sredini "živi nov život" pa zato se i radi nova natalna karta za novo mesto boravka jer su u njoj planete u drugim kućama, tj. ambijent im se promenio jer svaka kuća ima specifičnu simboliku.

Hvala na pojašnjenju, pročitala sam i članak. Shvatila sam o čemu se radi.


Ako se neko preseli u inostranstvo da živi, zbog posla, muža, žene..... i sad u tom relokacionom horoskopu ima vrh 4.kuće u Strelcu, Jupiter u dobrim aspektima, ili ima vladara 4.kuće u 9.kući - ta osoba će opet da se seli u inostranstvo.... Laughing Kako sudbina može da se poigra Very Happy
GagaA
GagaA

Broj poruka : 11
Datum upisa : 15.04.2016

Nazad na vrh Ići dole

Relokacioni horoskop Empty Re: Relokacioni horoskop

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu