Astrotanjin astrološki forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Neda Arnerić - odlazak slavne glumice

2 posters

Ići dole

Neda Arnerić - odlazak slavne glumice Empty Neda Arnerić - odlazak slavne glumice

Počalji  logos Ned Jan 12, 2020 6:38 pm

Natalna karta:
Neda Arnerić - odlazak slavne glumice EyzvSgm

Već se u natalnom horoskopu zapažaju teški aspekti i nepovoljne pozicije svih planeta koji su po definiciji malefici. VIII kuća (životne opasnosti, smrt) sa 5 planeta je posebno naglašena. Stelijum Sunca (život), Marsa (povrede) i Urana (naglo,iznenada, nekontrolisano, visina) iz znaka Raka (dom) u konjunkciji sa tri nesrećne zvezde: Kastor, Poluks i Prokion, kao i prisustvo fatalnog Plutona u VIII kući ukazuju na iznenadni kraj njenog života a težak kvadrat navedenog stelijuma sa neugodnom konjunkcijom Neptuna (psiha, izolovanost, osama) i Saturna (teškoće, problemi, depresivnost, starost) iz znaka Vage (brak, partner) u X kući da će problemi nastupiti kada u zrelim godinama ostane sama.

Tranziti u vreme pada sa terase:
Neda Arnerić - odlazak slavne glumice YlFvhxQ

Tranzitni Mars sa kraja XII kuće i tranzitni Saturn sa početka I kuće u konjunkciji sa Asc, ulazak tranzitnog Plutona u opoziciju sa natalnim stelijumom iz VIII kuće i inkonjunkciju sa natalnim plutonom sa kraja VIII kuće, opozicija tranzitnog Neptuna sa natalnim Mesecom kao i teški aspekti tranzitnog Urana: opozicija sa natalnom konjunkcijom Neptuna i Saturna i kvadrata sa stelijumom iz VIII kuće, nagoveštavali su dramatičan pad sa terase svoga stana. Srećna okolnost je tranzit vladara Asc Jupitera (sreća, benefik) na vladara stelijuma natalnog Meseca pa je izbegnuta tragedija.

Tranziti u vreme smrti:
Neda Arnerić - odlazak slavne glumice 7CYr0gL

Izuzetno teška opozicija fatalnog tranzitnog stelijuma Plutona, Saturna, Merkura i Sunca iz znaka Jarca sa natalnim stelijumom iz VIII kuće kao i nepovoljni aspekti tranzitnog Neptuna iz svog znaka (opozicija sa Mesecom, inkonjunkcije sa Plutonom i stelijumom Neptuna i Saturna i kvadrati sa natalnim Jupiterom i Asc) ovog puta ukazuju na fatalan kraj naše popularne glumice Nede Arnerić jer se ovog puta aktivirao i izuzetno jak i neugodan kardinalni T-kvadrat u čiji sastav ulazi opozicija stelijuma iz VIII kuće sa Hironom (ranjeni iscelitelj, rana koja ne zarasta, karma) i konjunkcija Neptuna i Saturna koja je ovde fokusna tačka. Nažalost, previše malefika sa negativnim aspektima i negativnom energijom.

logos

Broj poruka : 655
Datum upisa : 29.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Neda Arnerić - odlazak slavne glumice Empty Re: Neda Arnerić - odlazak slavne glumice

Počalji  Astrotanja Čet Feb 20, 2020 12:41 pm

Odlična analiza! Nisam znala da je Neda Arnerić imala podznak u Strelcu. Ona je meni jako izgledela  ženstveno, prefinjeno, nežno. Zanime gde ste pronašli sat njenog rođenja?
Glas joj odaje melanholiju, mekan je , tugu čak često izražava. Sklonost depresijama , nezadovoljstvu donosi i Mesec u Devici. On teži da bude koristan, da pomaže , da brine o drugima i dok joj je suprug bio živ i bolestan ona je verujem to posvećeno radila. Nju je  samoća i smrt partnera vodila u tugu, očaj, depresiju. Usamljenost je njoj najteže pala, a patnje njene duše su bile velike u starosti zbog odlaska, smrti partnera. Saturn u Vagi je kojunkciji sa Neptunom.To je aspekt koji govori o trovanju, moguće da je popila više tableta za depresije i zbog toga umrla. Tužno. Nekako to mi se ne uklapa u stelijum planeta Mars u konjukciji  sa Suncem i Uranom, jer bi to onda mogla da bude nasilna smrt ali na neki  grublji način, kroz fizičku povredu,  a o tome ništa nisam čula. Mada, nije nemoguće da je to tajna. No svakako ako je tako, onda je Mesec vladar njene 8 smrti i  depresije i tuga je sigurno odvela ovu divnu glumicu i ženu u smrt.  Crying or Very sad
Astrotanja
Astrotanja

Broj poruka : 4245
Godina : 56
Datum upisa : 22.10.2008

http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Neda Arnerić - odlazak slavne glumice Empty Re: Neda Arnerić - odlazak slavne glumice

Počalji  logos Pet Feb 21, 2020 9:51 pm

Asc u znaku Strelca a vladar Jupiter u VII kući u konjunkciji sa Venerom - naglašena intelektualnost, i fini maniri.

Pet planeta, Sunce, Mars, Uran, Merkur i Pluton, u VIII kući - velika seksualnost i magnetizam.

Mesec vladar VIII kuće u IX kući - velika popularnost preko velikog ekrana u zemlji i inostranstvu.

Neptun u konjunkciji sa Saturnom vladarom II kuće - dugotrajna glumačka karijera.

Jupiter u kvadratu sa Mesecom - loš aspekt za trudnoću.

VII kuća u Blizancima  - prvi suprug reditelj, producent, scenarista.

IX kuća u Lavu i Devici - drugi suprug slavni glumac i kolega.

XI kuća na 29° Vage ostatak u Škorpiji - treći suprug hirurg, njegova smrt za vreme braka.

Sve planete iznad horizonta a osam na zapadu - objektivna javna ličnost.

logos

Broj poruka : 655
Datum upisa : 29.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Neda Arnerić - odlazak slavne glumice Empty Re: Neda Arnerić - odlazak slavne glumice

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu