12.06. Mlad Mesec u Blizancima

Ići dole

12.06. Mlad Mesec u Blizancima

Počalji  Astrotanja taj Sub Jun 12, 2010 8:26 pm

Danas je Mlad Mesec u Blizancma, što je pojačalo kod nekog nemir i nervozu, posebno između 12 i 14. kod drugih uticalo na bezvoljnost, neraspoloženje, treće je pokrenulo na aktivnost. Mada u tim aktivnostima može biti izvesne nesređenosti, ali i potrebe za promenom.

Mlad Mesec u Blizancima nagoveštava period kada će biti više pažnje posevćeno svemu šo ima veze sa komunikacijom, susretima, razmenom, družnjem, razmenom,uisom u škole i na fakultete, poleganjem prijemnih ispita i upšte studentima polaganje ispita, ili pak kratkim putovanjima,ili polaganjem ispita, proverom znanja, ili pak sa okupljenjima kao što su seminarima, kao mestima gde se dolazi do novih informacija i saznanja.

Nekima će ovaj period donositi konflikte, drugima skladnu komunikaciju sve zavisno od natala, ali da je period kada će se mnogi problemi moći rešiti kroz razgovor, to je činjenica, jer je i Merkur u Blizancima. Ako ste u svađi, ili je bilo u prethodnom periodu zastoja u komunikaciji,vreme je da se neke stvari dogovore, reše razgovorom, jer ćete sada kada komunikacija će ona biti brža i više zastupljena.

Što se tiče saobaraćaj i on će biti življi, više će se putovati nego u ranijim periodima. Mediji i savremena sredstva za komunikaciju će moći da se bolje i razvijaju u ovom periodu. Informacije će biti te koje će više privalačiti pažnje, itd, itd.

Posebno novine slede osobama koje imaju ascedent u Blizancima, ili su pak rođena u drugoj polovini juna, oko 12. juna.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 12.06. Mlad Mesec u Blizancima

Počalji  Čarobnica taj Ned Jun 13, 2010 10:48 pm

S obzirom na to da je mladi Mesec bio i u kvadratu sa tranzitnim Saturnom, to bi moglo da donese ipak i neka kočenja u komunikaciji ili sporiju komunikaciju...
avatar
Čarobnica

Broj poruka : 1012
Datum upisa : 31.10.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu