4.01.2011. Pomrčenje Sunca u Jarcu

Ići dole

4.01.2011. Pomrčenje Sunca u Jarcu

Počalji  Astrotanja taj Uto Jan 04, 2011 12:02 am

Pomrčenje Suncaa 13. stepenu u Jarcu doneće mnogima, posebno onima koji su rođeni oko 3. januara, oko 3. jula, pa zatim i onima koji su rođeni oko 2. aprila, oko 3. oktobra, ili pak imaju tu Mesec, Ascedent, Mc,Ic, Dc, neke značajne promene. Promene koje izaziva Pomrčenje Sunca su mnogo veće i dugotrajnije, nego uobičajeno kada je Mlad Mesec.
Nije dobro ništa novo preduzeti u danu kada je pomrčenje, tako da ako je moguće bar ne krećite sa većim promenama, okrenute se sutra više sebi i nastojte da se primirite, na kratko i osamite.


Pomrčenje Sunca u znaku Jarca može dovesti u narednom periodu, a kod onih kojima se ono događa na svetlima, nekoj bitnoj tački, ili planeti i znatno duže, nekada čak utiče i na višegodišnje promene.

Na fizičkom planu, ovo Pomrčenje može doneti povrede, ozlede, lomljenje kostiju , pa budite pažljivi u kretanju. Budite sporiji i pažljiviji, predostrožniji, koliko god možete, jer će verovatno biti nedostatka pažnje, a i refleksi bi mogli lako da zakažu, pa će lakše dolaziti do padova, lakše ćete okliznuti.

Kada je reč o odnosima sa drugim ljudima, u ovom periodu biće više prekida veza, pa otuda i više osećaja usamljenosti, unutrašnje samoće, nedostatka podrške i razumevanja. Tvrdoglavost i povećana strogoća bi mogla nepovoljno da deluje na odnose sa drugima, pa su raskidi nekih odnosa vrlo mogući. Kraj odnosa će se događati zbog sopstvenih grešaka, ćutanja, tako da bolje preispitajte sebe i nastojte da menjate sebe, umestu da krivca tražite u drugima. Krutositi, tvrdoglavosti i nerazumevanje će biti višešto će pokvariti odnose sa drugima, pa doneti i izvesnu tugu, nezadovoljstvo i depresivnost.

U ovom periodu nakon Pomrčenja, posebno od sutra, pa tokom narednih 28. i po dana dana može biti i više pasivnosti, tromosti, nedostatka volje, inicijative kod mnogih osoba, onih na koje će pomrčenje pre svega uticati, a oni su na početku tekesta navedeni.

U kojoj oblasti će doći do promena, bilo nezadovoljstva, bilo prekida odnosa, ili pak pasivnost, ili zdravstvenih problema. Ovo zavisi u kojoj vam se natalnoj kući odvija Pomrčenje Sunca i kakvim je aspektima sa natalnim planetama.

Kada je zdravlje u pitanju obratite pažnju i na kosti, kolena, zube. Kosa i nokti mogu postati krtiji, posebno kod onih koji imaju sklonost ka tome. Unosite više potrebih minerala i vitamina, utopljavajte se i budute pažljvipri kretanju i vožnji. Takođe, obratite pažnju na stomačne organe i ishranu, jer u ovom periodu posebno zbog preterivanja u konzumiranju hrane i pića može doći do stomačnih problema.

Depresivnosti i osećanje usamljenosti će biti, pa nastojte da budete bar malo više kreativni i fizički aktivni, kako bi ste umanjili depresivnost.

Na političkom i društvenom planu nezadovoljstva će biti više, zbog osiromašenja, nezaposlenosti, ekonomske krize, koja bi mogla povećati i političku krizu, pa će u nekim državama doći i do smena vlade, pada, ali i do veće političke angažovanosti.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu