13.07. Mesec urigonu Biku u sekstila sa Suncem u Raku, Mars u Vagi u trigonu sa Jupiterom

Ići dole

13.07. Mesec urigonu Biku u sekstila sa Suncem u Raku, Mars u Vagi u trigonu sa Jupiterom

Počalji  Astrotanja taj Pet Jul 13, 2012 3:08 pm

13.07. Mesec je i dalje u Biku, ali danas je u skladu sa Suncem, u sektilu, što donosi dan kada su muška i ženska energija usklađennie pa je povoljan dan za ljubav i to pre svega čulnu, putenu, fizičku koja ne samo da donosi osećaj zadovoljstva, već jača energiju, podiže energiju ukoliko se uživa u ljubavnom stapanju. Deca koja se pod ovakvim planetarnim uticajima začnu su jaka, talentovana deca.

Energije koje suj prisutene danas povoljna da se započene nešto što će biti dugotrajno i stabilno, što je u simbolici Meseca u Biku. Svi poslovi i aktivnosti koji su u vezi sa zemljom, radom na zemlji, ili sa gradnjom, početkiom gradnje, ili sa korišćenjem fizičke energije je dobro danas započeti i po lunarnom kalendaru, jer je dan koji se zove Šiva i koji pojačavia mušku energiju, stvaralačku i plodnu, jer je Mesec u plodnom znaku Biku. Svaki kontakt sa zemljem i hodanje po zemlji bez obućepovoljnoi deluje na zdravlje i energiju, jer se uzima energija iz prirode, ona je danas velika i pozitivna.

Lečenje se danas preporučuje uz pomoć lekovitih trava, čajeva i biljnih kapi. Korisno je pripremanje i korišćenje biljnih prirodnih lekova, koji imaju danas pojačno delovanje. Delovanje kristala je danas takođe pojačano i pomaže u lečenju.

Uspešnost u poslovima projektima doneće i trigon Marsa u Vagu i Jupitera u Blizancima, koji je povoljan za poslove koji se tiču komunikacije, saradnje, razmene. Optimizan, elan, preduzimljivost doprineće da se poslovi i aktivnosti uspešnije i bolje obavljaju.

Danas možete uživati u hrani koliko želite, ali ne preterujte puno u korišćenju tečnosti.

Dobar, lep i uspešna dan vam želim!

Telefon za astološke konsultacije i naručivanje horoskopa 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu