24.09. 2013. Mesc u Blizancima u trigonu sa Suncem u Vagi i u kvadratu sa Neptunom u Ribama

Ići dole

24.09. 2013. Mesc u Blizancima u trigonu sa Suncem u Vagi i u kvadratu sa Neptunom u Ribama

Počalji  Astrotanja taj Uto Sep 24, 2013 5:30 pm

24.09. Mesec je u Blizancima i u toku pre podnevnih satima i u toku prvih posle podnevnih sati u tigonu sa Suncem u Vagi.Ovo je najpovoljniji deo dana, u kome komunikacija, pisanje, svaralaštvo, učenje, razgovore. Poznastva i dogovori mogu biti ti koji će biti dugotrajni. Komunikacija, pisanje, saznavanje o budućnosti, učenje je ono što će biti pristnije, ali bolji su pre podnevni sati.

Već od podneva, pa tokom posle podnevnih sati biće Mesec u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama. Nemir, konfuzija , sklonost ka obmanama, samoobmanama, neistinama je ono što može biti prisutno. Nastojte da budete pažljivi, da vas neko ne uvuče u svoju mrežu neistina, laži, da ne podlegnte tuđim uticaju, ali izbegvajate da i drugima nametnete nešto svoje, periodu između 13-17.s Izbegavajte primanje i davanje obećanja, dogovore, jer možete upasti u situaciju da ne možete da ostvarite. Nije povoljno vreme ni pozajmljivati, ili vraćati novac, jer i to može da dovede do problema, neposrazuma i neispunjanja obećanja. Nova poznantva u tom periodu mogu biti sumnjiva, nesigurna i prerasti u lažna prijateljstva.

Obratite pažnju veću nego uobičajeno na ono što govorite, jer lako može doći do konflikta, nesporazuma, ali i skandal, ili aferu. Ovo je jedan od najkonfliktinijih lunarnih dana, koji se zove Mreže, ili Pauk, pa vas naročito nepoznate osobe, mogu lukavo uvući u svoju mrežu, neistina, podvala i sl. Posebno izbegavajte osobe koje su sklone begstvu od stvarnosti, kroz alkohol, drogu i sličnu, jer su mogući ozbiljni konflikti sa veoma nepovoljnim posledicama.

Ovaj lunarni dan je 19. , kada jaki bivaju još jači, a slabiji još slabijim. Sada ste na iskušenju da ono što radite bude na proveri. Ako ste nemarni, to vam se kao bumerng može vratiti, izazvati negativne rekcije kod drugi Važno je kako postupate ophodite se prema drugima, jer sve što radite ima i povratni efekat.

Svoj natalni, godišnji, polugodišnji i horoskop za kraći vremenski period 1-3 meseca, uporedni horoskop, jer u ovom periodu Vage su odnosi sa partnerom od veće važnosti na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu