25.12. Sunce u Jarcu i Mesec u Vagi u kvadratu, Merkur i Sunce u sekstilu sa Neptunom i ...

Ići dole

25.12. Sunce u Jarcu i Mesec u Vagi u kvadratu, Merkur i Sunce u sekstilu sa Neptunom i ...

Počalji  Astrotanja taj Sre Dec 25, 2013 5:32 pm

25.12. Mesec je u Vagi u kvadratu sa Suncem i Merkurom u Jarcu, ali su Sunce i Merkur u sekstilu sa Neptunom. Danas, Mesec ulazi u poslednju četvrt i to će dovesti do promena na fizičkom planu. Povoljno je danas usmeriti energiju ka rešavanju nekih problema koji ranije niste mogli rešiti. Retrogradna Venera ukazuje da je reč o nekim stvarima , koje se vuku iz prošlosti i koji baš sada treba rešavati.

Iako je napetost prisutana, koja remeti mir i sklad, ona izaziva da se aktiviramo i uključimo kako mi, tako i drugi u rešavanju neke situacije, za koju ćemo imati dovoljno energije. Potrebno je da se oslonimo više na naš unutrašnji osećaj, intuiciju i da verujemo da je promena moguća, ako sledimo ono što osećamo da treba da kažemo. Intutivno razmišljanje i povećana osećaj telepatije, može da nas dovede u kontakt sa nekim osoba do kojih iz nekih razloga trebamo da dođemo. Možete imati osećaj da vam se danas dešavaju neka mala čuda, neke neobične stvari koje ste želeli, ili koje vam baš danas trebaju. Koje su to čuda videćete već sami u toku dana.

Merkur u Jarcu je istina bolji za poslovne kontakte, ili kontakte sa osobama gde postoji neka vrsta korisne razmene, ali danas su i ti kontakti pomalo neobični i obojeni izvesnim osećajem razumevanja, ili neke bliskosti.

U noćnim satima, nešto pri kraju današnjeg dana, kao i na početku sledećeg dana 26. 12. Mesec u Vagi će biti u konjukciji sa Marsom i u opoziciji sa Uranom i kvadratu sa Plutonom, što može izazavati veće nesporazume, jaka uzbuđenja i nemire, narušavanje mira i sklada kako u sebi, tako i u odnosima sa drugima, posebno partnerskim i ljubavnim. Izbegavajte kontakte, bolje je da se odete ranije na spavanje ili da da se opustite, koliko god možete.

Naručite svoj natalni, uporedni, godišnji, karmički, ili horoskop za kraći vremenski period na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu