15.08.-2.09. 2014.Merkur je u Devici

Ići dole

15.08.-2.09. 2014.Merkur je u Devici

Počalji  Astrotanja taj Ned Avg 17, 2014 12:58 am

15.08.- 02.09. MERKUR JE U DEVICI

Merkur je u svom znaku, Devici. (gde je u sedištu) i gde njegove pozitivne osobine dolaze do izražaja. Vreme koje je pred nama je povoljno za sve one koji se bave u svom poslu i u svakodnevnim aktivnostima analiziranju, detaljima, činjanicama, tačnošću i preciznošću. Praktične ideje i zamisli se sada lakše ostvaruju, ako su dobro isplanirane i na vreme, a za sve postoji povoljno vreme.

Primetićete da ćete sada komunicirati više o svakodnevnim stvari, poslovima, aktivnosti, ili bar ako ne o tome, onda ćete više težiti da dođete do nekih logičnih objašnjenja, a ujedno ćete težiti da svoje zamisli i praktično ostvariite.

Merkur u Devici odgovara onima koji u natalu imaju Merkur u Biku i Jarcu i naravno u Devici. Oni će u ovom periodu bolje i lakše komunicirati, učiti, ili ostvariti povoljna putovanja.

U ovom periodu će biti i nešto više kritičnosti , cepidlačenja, insistitranja na tačnosti i dogovorima.

Sumnjičavosti i konfuzije, nejasnoća,kao i poteškoća u dogovorima, ili prevara, laži, krađa može biti već oko 16, 17, 18. 19 avgusta kad će Merkur biti u opoziciji sa Neptunom u Ribama. Budite pažljivi u dogovorima, oprezni u susretu sa osobama koje mogu biti lukave, ili neiksrene, pa i lažljive, prevrtljive, sklone da unesu nered i zbrku. Postoji pojačana mogućnost da budete i rasejani, konfuzni i da zaturite nešto, bilo to neki dokument, ili ključeve, novčanik, ili nešto drugo. Ne žurite ni sa donošenjem odluka, jer povoljno vreme za to.

Oko 20, 21. 22.08. Merkur će biti u trigonu sa Plutonom u Jarcu i tada će reći imati povećanu snagu, a moć dokazivanja, uveravanja, ili nametanje mišljenja biće izuzetna. Ovo je povoljno vreme za donošenje odluka, ili dogovora, posebno poslovnih, koji se mogu uspešno ostvariti.

Oko 24, 25.08. Merkur će biti u sekstilu sa Marsom i Saturnom u Škoriji i realno viđenje i komunikacija tada mogu da pomognu u rešavanja poteškoća koje mogu da iskrsnu. Realno sagledavanje i analitičko ulaženje u suštnuiu problema će umanjiti negativnu energiju, koja može doneti nepovoljna dešavanja.

Merkur u Devici pomaže da se planovi bolje osmisle, da ima više promišljnosti. Analiziranje i dobra organizacija će omogućiti da se neke ideje bolje realizuju.

Što se tiče komunikacije ona će biti ili jednostavna, ako je okreneta ka praktičnim temama, ili nečem što je vezano za naučni rad i znanje, ali neće biti povoljna za teme koje se tiču nmečega što je apstraktno. Tendencija ka povećanoj kritičnosti, pedanteriji i sitničavosti će biti. Kod nekih i do napetosti i nervoze, posebno ako ima kašnjenja i nepoštovanja dogovora, jer sada se teži da sve bude na vreme, tačno i precizno. Ako nije, može vas zaboleti glava od gunđanja, prebacivanja i zameranja, koje prati ne ispunjavanje dogovora.Ako imate natalni Merkur u Blizancima, Strelcu, ili Ribama, moguće su poteškoće u komunikaciji.

Povoljno je vreme za poslovnu komunikaciju, za pružanje usluga, medicinskih, ili nekih drugih vezanih za praktične stvari, svakodnevnicu, bilo da je reč o čišćenju, odevanju, davanju konkretnih saveta i pomoći. Merkur u Devici sve voli da postavi na svoje mesto i on i zna gde je to mesto.

Svoj natalni, godišnji,poslovni, uporedni , karmički horoskop, ili astrološke konsultacije za kraći preriod po povoljnoj ceni.Usmeno i pismeno tumačenje horoskopa za periode od pola godine, kao i kraćih od nekoliko meseci do nekoliko dana.
MOŽETE NARUČITI TAROT TUMAČENJE PO IZUZETNO POVOLJNOJ CENI.
Radim i iscelivljenje teslinim talasima , kao i čišćenje prostora i isceljivanje emotivnih, ljubavnih, porodičnih ili prijateljskih odnosa. OBUČAVAM O ISCELJIVANJU TESLINIM TALASIMA. Zakazivanje na TELEFON 060 54 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu