21.11.-21.12.2016. Period Strelca

Ići dole

21.11.-21.12.2016. Period Strelca

Počalji  Astrotanja taj Sre Nov 23, 2016 3:55 pm

21.11.-21.12.2016. Period Strelca

Od danas je Sunce u vatrenom, promenljivom Strelcu, donoseći nam jedan drugačiji period, u kome ima puno više pozitivne energije, kretanja, poleta, putovanja, kao i težnje za novim saznanjima, avanturama i događanjima, promenama na duhovnom planu.Sunce je u Strelcu ,znaku u kome postoji težnja da se uzdigne iz materijalnog ka duhovnom, da se razvija, raste, širi se prostire. Težnja ka daljinama i putovnjimana ,ali i onim putovanjima duhovnim ,ka spiritualnom rastu i intelektualnom, jer je vezan za sticanje viših znanja, studiranje i napredku će biti u ovom periodu prisutna.

Kako je dipozitor Sunca u Strelcu Jupiter u Vagi, onda ljubav, partnerstva, saradnja sa drugima, javno delvoanje je ono koje će se uspešno odvijati. Jupiter i Saturn će biti u ovom periodu u sekstilu, pa će biti više taktičnosti, pravednosti, iskrenosti i mogućnosti za uspešenu saradnju, dogovore i napredak u nečemu za vas u ovo periodu važno. Putovanja, kako ona kraća, tako i ona duža, u mestima gde ste već bili, posebno 19. 12., kada Merkur krene retrogradno, ili vraćanje na nešto što je bilo, popravljanje nečega, obnavljanje onoga što ste naučili, onima koji su učenici, ili studenti.

Ovih dana oko 21.-23.11. je vreme povoljno za dogovore,važne ugovore, susrete, polaganje ispita, koji mogu biti uspešni, posebno ako vam je podznak u Ovnu, ili za putovanja i kontakte sa strancima tada, a ako je u Ribama za karijeru itd. Oko 24-17.11. Merkur će biti u konjukciji sa Saturnom i ukoliko ne prihvatite odgvornosti koje vam se nameću, ukoliko niste strpljivi i zadubljeni u rešavanje nečega što ide malo usporeno ili otežano, onda može da se pojavi strah od loše komunikacije i poteškoće u nekom vidu komunikacije, odlučivanja i slično.

29.11 je Mlad Mesec u Strelcu i vreme je za novine,posebno je povoljno u sledećih 29. dana krenuti sa neki novinam vezanim bilo za putovanja, bilo učenje nečeg novog, ili kontakte sa strancima, ili primena neke nove duhovne tehnike, koja pojačava optimizam, elan, pozitivnu energiju, ili bavljenje neim sportom, ili neku novu ljubav vezana za nekog na fakultetu, ili u inostranstvu itd.

Već oko 8-13.12 Sunce u Strelcu će biti u sekstilu sa Jupiterom u Vagi i u ovom periodu je dobro vreme za poboljšanje nečega, što posebno mogu da osete osobe sa podznakom u Lavu, kroz komunikaciju poboljšanju, izražavanje, putovanja, ili uspešne kontate, zatim Vage u podznaku kroz lični prosperitet i napredak, opet kroz saradnju, ili putovanja, a zatim i osobe sa podzakom u Strelcu, kroz karijeru, ostvarenje nekih životnih težnji. Kako istovremeno tih dana je i10.-14.12. Sunce u konjukciji sa Saturnom, važno je biti disciplinovan i istrajan, dobro organizovan,kako bi se i neke poteškoće savladale, na nekom planu. Osobe sa podznakom u Jarcu bi dobor bilo da vie rade na sebi, da primenjuju neke duhovne tehnike, da u samoći nešto rade, uče,kako bi na pozitivna način iskoristili ove uticaje.

Velike novine, velikih preokreta i promenjenih tendecija će istovremeno biti, jer će Sunce i Satrun u Strelcu biti u trigonu sa Uranom oko 11.-15.12, koje otvaraju mogućnost novog pravca , ili novih sazanja i mogućnosti buđenja duhovnog i orktićaće biti naročito oko kada je Sunce u Strelcu u trigonu sa Uranom u Ovnu. Ovo će naročito osetiti vatreni zanaci, oni koji imaju Sunce, Ascendent, u vatrenim znacima Ovana, Lava, Strelca, zatim vodolije, pa onda i ostali.

Saturn i Urana će biti u trigonu, pa je povoljan period i za Vodolije, posebno one u podznaku u drugoj polovine decembra. Ovo se retko dešava, te većih pozitivnih preokreta i promena će biti.

Strelac je aktivan znak‚brz, promenljiv.Sada se energija može usmeriti na više strana, jer je Sunce u Strelcu, a Jupiter je u kardinalnom znaku u trigonu sa Saturnom, pa će promena biti u ovom periodu veće i sa dalekosežnijim uticajem, koji može da vam promeni život. Budite otvoreni da prihvatite promene, da ih prilagodite sebi, u čemu može pomoći Jupiter u Vagi će pomagati saradnji, diplomatiji u odnosima.Ubrzano će slediti promene, tokom decembra..Mars u Vodoliji biće u brojnim poztivnim aspektima, početkom decembra, u trigonu sa Jupiterom, sekstilu sa Saturn u sekstilu sa Uranom u prvoj nedelji decembra,što će doneti mogućnost uspešnih aktivnosti, poslova koji su vezani za timski rad, kao i za oblasti koje u sebe imaju nešto progresivno,novo, koji su vezani za moderne tehnologije,ali i za humane aktivnosti.

Merkur ulazi u Jarca 3. 12, te će nastupiti period kada ćemo se ozbiljnije orjentisati na obaveze, bilo vezane za poslovnu komunikaciju i pregovaranje, bilo za sistematsko učenje, sve do 19. 19, kada kreće unazad, da nas vrati da nešto što smo učili, pisali, ili radili, popravimo, poboljšamo. To je vreme kada možemo da sretnemo ljude koje nismo neko vreme viđali itd.

U periodu Strelca ima više druženja, proslava, slava i propreme za doček Nove godine, novogodišnje atmosfere. Venera je u Jarcu i običaji i tradicija je više prisutna i do nje se drži. Venera u Jarcu će između 23-27.11. biti u konjukciji sa Plutonom, donoseći nekima ljubavi u kojima ima velike privlačnosti i dubokih strasti, ali i velikih promena i preokreta vezanih za ljubav, ili prijateljstva Kod nekih to može da pojača ljubomoru i donese konflikte, a kod drugih vrele želje i jake ljubavne strasti. Na finansijskom planu mogući su veći dobici, ili veći preokreti. Venera će zadnjih dana novembra biti i u kvadratu sa Jupiterom, te će biti tendencije ka preterivanju, bilo u trošenju novca, bilo u jelu ili u emocijama.

Neka vam boravak Sunca u Strelcu pomogne da budete moralniji i iskreniji, srdačniji i otvoreniji ka progresu,kretanju, putovanjima ako ste otvoreni i željni progresa; spremni da budete aktivni i da prihvatite nove mogućnosti, posebno nakon 29.novembra kada će biti Mlad Mesec u Strelcu, koji će pokrenuti novine.

Svim onima koji su rođeni u periodu Strelca želim srećan rođendan i napredak na svim planovima!

Za zakazivanje astroloških konsultacija i izradu horoskopa: natalnog, godišnjeg , pologudišnjeg, elekcionog, iliza kraći vremenski period, nazovite telefon 060 54 54 254, a za inostranstvo +381 60 54 54 254.

Radim i tumačenje tarota.

Bavim se i iscelivanjem teslinim talasima.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu