17.-20. 02. Mesec u Škorpiji, 18.02. MEsec ulazi u Poslednju četvrt, Sunce ulazi u Ribe

Ići dole

17.-20. 02. Mesec u Škorpiji, 18.02. MEsec ulazi u Poslednju četvrt, Sunce ulazi u Ribe

Počalji  Astrotanja taj Sub Feb 18, 2017 2:51 pm

17.-21.02. 2017. Mesec je u Škorpiji i Strelcu, počinje Poslednja četvrt pred Pomračenje
Mesec je 17.02. u Škorpiji i 21. je lunarni dana, kada je dobro krenuti u promene, koje mogu totalno da promene prethodno stanja. Tokom noći od 21.-00 on je u sekstilu sa Plutonom i tada je najpovoljnije vreme za promenu iz temelja, ili transformaciju nečega. To je vreme povoljno da nešto preduzmete, da bi ste iz korena promenili sadašnje stanje.
Mesec u Škorpiji podstiče jake želje, potrebu za fizičkom bliskošću, seksualnost, a naročito kada je u aspektima sa Plutonom.
To može da pojača i vaša osećanja, da ona budu intenzivna i da vas podstiče da nešto menjate kod sebe ili u svom životu. Sve je intenzivno, duboko se ili voli , ili ne voli. Mars je u Ovnu i on pojačava strasti i podstiče na akciju, borbu za ostvarenje nečeg, ili za osvajanje u ljubavi. Venera prati Mars, ona mu je u blizini i sve to podstiče razmenu energije, ljubavne strasti. Ujedno je ovo 21. Lunarni dan koji traje do 23.55. i koji je odličan za početak, za promenu nečega, a događaji se tada brzo odvijaju. Dobar je , odnosno jedan od najboljih dana i za iscelivanje! Upravo sam se toga ovog časa setila, jer sam večeras pomogla suprugu, radeći mu iscelivanje teslinim talasima. I bilo mu je odmah bolje Smile
Nakon toga počinje 22. Lunarni dan, koji je jedna od najboljih za predviđanje budućnosti, proricanje (astrologija, tarot,ji đing…) To je dan kada treba obraćati pažnju i na znake na putu, odnosno kada se nagoveštaju budućih dešavanja kriju u nečemu što može da vidite kao poruku na Fb, ili kao refren u nekoj pesmi, ili kao rečenicu u nekom filmu, koja vam ne dolazi slučajno, jer u njoj leži za vas neka pouka, ili najpotrebniji savet.
Ovog dana je dobro čitati, učiti, dolaziti do nekih istina. Mesec će biti u Škorpiji i mogu se otkrivati tajne, ili tajna znanja, ili nešto nedokučivo, skriveno i otkriti istina. Raspoloženje nije najbolje kada je Mesec u Škorpiji i zato je dobro biti aktivan. Oko 20. 34 sati Mesec prelazi 18.02. u Strelca i menja se energija. Sunce i Mesec su u kvadratu, odnosno Mesec ulazi Poslednju četvrt i kreću dani kada je dobro nešto završiti, dovesti do kraja, a ne započeti. Ovoga puta, je to još više izraženo, jer nakon ovih nedelju dana dolazi do Pomračenja Sunca u Ribama i ove nedelje je važno da ne krećete u novine. Hteli ili ne one će same doći 26.02. kada je Pomračenje Sunca u Ribama.
Energije Sunca i Meseca su suprotstavljane 18. 02. u noćnim satima. Ovo je vreme kada dolazi do nesklada, te je dobro smanjiti aktivnost i ne ulaziti u konflikte. Odmor i mir vam mogu dobro doći. Unutrašnje promene se obično odvijaju i utiču i na raspoloženje. 19.02. Mesec će praviti u Strelcu povoljne aspekte u posle podnevnim satima kada će biti u trigonu sa Venerom i to će mnogima doneti dobro raspoloženje, više optimizma, radosti, a nekima i lepih ljubavnih osećanja i doživljaja u ljubavi. Posebno osobama rođenim u vatrenim znacima, sa nekom planetom oko 8-12. stepeni Lava, Ovna, ili Strelca. Zatim vazdušnim.
U toku noći će biti u kvadratu sa Neptunom i sklonost ka nekom vidu bekstva od stvarnosti ili ka neistinama, konfuziji je moguća. Najbolje bi bilo preko muzike, filma, koji bi učinio stvarnost lepšom. Oko ponoći 19. na 20, i posle ponoći o do 3, 4. sata,Mesec će biti u trigonu sa Marsom u Ovnu. Neki, posebno mladi će biti u pokretu, akciji, skloni avanturi, osvajanju, il neki svojim podvizima.
Lep vikend!
AKCIJA 18, 19. 02. JEDNO OTVARANJE TAROTA SAMO ZA 700 DINARA, DVA ZA 1300, TRI PITANJA ZA 1500!
Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, godišnji., mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z6vXw
Radim tarot konsultacije.
Iseljujem teslinim talasima.
TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu