19.12.2013. Mesec u Raku u konjukciji sa Jupiterom i trigonu sa Saturnom u Škopriji

Ići dole

19.12.2013. Mesec u Raku u konjukciji sa Jupiterom i trigonu sa Saturnom u Škopriji

Počalji  Astrotanja taj Čet Dec 19, 2013 11:39 am

19.12. Mesec Raku i u ovim pre podnevnim satima u konjukciji sa retogradnim Jupiterom i trigonu sa Saturnom u Škorpiji. Pozitivna osećanja i raspoloženje je masovno prisutno. Ukolikoko i kod nekih izostane, emocije se mogu bolje kontrolisati, pa svi odnosi bivaju bolji. Dobrodušnosti, ljubaznosti, pokazivanje osećanja, davanje ljubavi, posebno majčinske, ili zaštite drugima. Ljubavi i radosti ,one tihe, unutrašnje, kao i osećanja blagostanja sada treba da se osete. Ovo je miran dan, posebno u ovim pre podnevnim satima.Ima prisećanja na prošlost,ali i isčekivanja nečega da dođe.

Pustite osećanjima da dođu do izražaja, radujte se i uživate u ovim pre podnevnim satima. To će bolje ići ako ste u nekom kućnom, porodičnom ambijentu, jer Mesec u Raku je za to idealan. Sada se mogu otklanjati porodični problemi od ranije i uneti više topline, nežnosti i saosećanja u porodične odnose. Ženska energija davanja, ljubav, nežnosti i saosećanja je dominatna tokom većeg dela dana i ona je ta koja će uticati na raspoloženje drugih. Prepustiti se danas zadovoljstvima, radujete se svemu što može da vam ulepša ovaj dan, ali gledajte da to radite zajedno sa drugima i da usrećite druge, jer je za to povoljno vreme.

Ako se po jutru dan poznaje, onda će ovo biti dobar dan. Sve ono što se kasnije događa u večernjim satima biće ogledalo naših prethodnih postupaka, ali ne samo od danas, nego od ranije. Tako da u večernjim i noćnim satima posle 18. sve što vam se događa bilo dobro, ili loše nije slučajnost, već nagrada za ono što ste "posejali", kako toom današnjeg dana , tako i tokom proteklih 17. dana.

Želim vam dobar i srećom i ljubavlju obasjan dan!

Svoj natalni, godišnji , uporedni,karmički ili horoskop za kraći vremenki period naručite na telefon 060 54 54 254 ili kontaktom na Fb.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu