12.06. Mesec je u Strelcu i oseća se uticaj Punog Meseca 13.06. 2014.

Ići dole

12.06. Mesec je u Strelcu i oseća se uticaj Punog Meseca 13.06. 2014.

Počalji  Astrotanja taj Čet Jun 12, 2014 12:41 am

12.06. Mesec je u Strelcu u znaku putovanja , daljina, viših znanja i puni se, raste. Oseća se uticaj Punog Mesec, koji će biti 13. u Strelcu. Već je sada je napetost pojačana, kao i strasti kod nekih, a raspoloženje oscilira, posebno kod senzibilnih osoba.

Mesec će u Strelcu biti u ranim jutarnjima kvadratu sa Neptunom u Ribama, što može izazvati pojačan nemir,ili konfuziju, nejasnoću, a kod nekih i begstvo od stvarosti. Dok će kod nekih biti kroz snove čudne, nemirne, a kod nekih će zbog uticaja dolazećeg Punog Meseca biti nesanice i pojačane mašte, sklonosti ka samoobmanama, ili obmanama. Budite oprezni sa alkoholom i opijatima razne vrste i izbegavajte ih ove noći, a ako nastojite da pobegnete os stvarnosti, od emocija, nemira i unutrašnje zbrke bolje je da se opuštate uz muziku i afirmacije, molitve.

Dobro je da pokušate da se koliko možete kontrolišete svoje emocije i budete aktivni 12.06., krećete se kako bi umanjili nemir, napetost i nervozu, posebno ako imate Sunce, ili Mesec oko 22 stepena Strelca, ili Blizanaca, ili Device i Riba. Putovanja i ispiti su ti koji mogu ovoga puta da najviše unesu nemir i napetost kao i komunikacija . Budete nešto oprezniji, ne žurite i nastojte da se više kontrolište.

Iznenadne promene su moguće, neočekivana dešavanja, pojačana intuiciji, a kod nekih i potreba za nezavisnošću i promenama u večernjim satima 18-21. sat, kada će Mesec biti u trigonu sa Uranom. Važno je tada biti otvoren za promene i nastojati im se brzo prilagoditi, jer bi tada mogle doneti nešto dobro. To je povoljno vreme i da se oslobodite nečega, kao neke svoje loše navike, kao naprimer pušenja, ili nešto izmenite u svom ponašanju, što će vam biti od koristi. Pokušajte i videćete, kako 15. lunarni dan, zvani Zmaj može da donese i nešto dobro, ako se usmerite ka tome i svoju "strelu" odapnete prema nekom sebi postvaljenom cilju.

Ako ne možete da izbegnete neko duže putovanje tokom ovog dana nastojte da se opustite i ono što zahteva Mesec u Strelcu podstaknete i pojačajte svoju veru u dobro, ili svoj optimizam u dobar ishod.

Oni koji imaju ispite sutra, ili proveru znanja dobro bi bilo da se opusti uz muziku ili uz duboko disanje i tako smanje napetot. Meditacije u takođe dobro došle i mogu vas smiritii opustiti, a tada je sve već lakše.

Da bi ste se bolje osećali koristite nešto manje tečnosti nego uobičajeno i hranu kabastu, čvrstu i toplu, kao što su mahunarke, a izbegavajte voćne sokove, slatkiše. Pun Mesec izaziva oscilacije vode ne samo u prirodi nego i u ljudskom organizmu.

Svoj natalni, godišnji, uporedni horoskop, ili astrološke konsultacije za kraći preriod po povoljnoj ceni.Usmeno i pismeno tumačenje horoskopa, za periode i od pola godine i kraćih od nekoliko mesec do nekoliko dana.
TAROT TUMAČENJE U IZUZETNO POVOLJNOJ CENI. Telefon 060 54 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu