4,5.10.2016. Venera u Škorpiiji u sekstilu sa Plutonom,Mars u Jarcu kvadratu sa Jupiterom u Vagi

Ići dole

4,5.10.2016. Venera u Škorpiiji u sekstilu sa Plutonom,Mars u Jarcu kvadratu sa Jupiterom u Vagi

Počalji  Astrotanja taj Uto Okt 04, 2016 4:23 pm

4, 5.10.2016. Venera u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom u Jarcu i Mesecu Škoriji-Dan preokreta, ili završetka

Današnji dan nosi energiju preokreta, totalne transfomacije, ili promene i završetka onoga što ste radili u prethodnim danima, počev od 1. 10. To sada poprima drugačiji izgled, dolazi do konkretnih rezultata, ili ostvarenja i završetka započetog. Dobro je da danas budete aktivni i da ispoljavate slobodno svoja osećanja i stavove. Posebno u noćnim satima to može da bude lako, jer će pri kraju ovog dana i na početku sledećeg 5.10. će se to lakše i bolje odvijati, zbog sekstila Meseca u Škorpiji sa Merkurom u Devici.

Venera u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom se oseća već od juče, a danas i sutra će doći do njenog najvećeg uticaja. To će dovesti do velikih pozitivnih promene a i preokreta , kod nekih odnosima sa drugima, bilo ljubavnim kod osoba sa podznakom u Raku, ili partnerskih kod osoba sa podzankom u Biku, ili porodičnih kod osoba sa podznakom u Lavu. Mogućnost pozitivnih promena, poboljašanja, ili preokreta je prisutna. Moguće su i pojačane ljubavne strasti, praćenje neodoljivom privlačnošću i vanprosečnim erotskim doživljajima, u kojima je intenzitet strasti najjači. Rasplasala ljubavni žar donosi erupciju strasti, koja zbližava.

Osobe sa podznakom u Vagi i Ovnu mogu da na finansijskom planu dođu do nekog značajnog dobitka, koji će doneti poboljšanje, ili veći preokret. Biće i onih koji će biti u prilici da dobiju neki značajan dobitak, poklon, ili nasledstvo. Na finansijkom planu ovo je jedan od povoljnih tranzita.

Mars u Jarcu u kvadratu sa Jupiterom može doneti užurbanost, preteranu aktivnost i sklonost da zbog brzine,ili nepromišljenosti ili brzopletosti dođe do greška, ili štete. Zato pažljivi budite i ne idite na rizik, nego na sigurnu aktivnost, akciju, što traži Mars u Jarac. Danas je dobro da poštujete i pravne mere, budete oprezni u saobraćaju i da se ne protivite, jer može doći do prekršaja, kazni, ili pravnih poteškoće. Zato je najbolje da nastojite da budete umereni, da ne preterujete i da ne žurite. U pravnim aktivnostima budite oprezni i sa zakonom. Ovo važi posebno za one koji se bave pravnim poslovima, ili ovih dana imaju sudske parnice.

Mesec u Škorpiji ćete najbolje iskorisiti ako budete aktivni i privodite kraju nešto ili radite na preokretu, kako svojih osećanja, ako su negativna, kroz neku vrstu aktivnosti, a ne prepuštanju njima.Tada ćete uspeti da ostvarite puno toga i bićete zadovoljni učinjenim.

Danas se hrana odlično vari, pa oni koji su skloni preterivanju neće imati probleme. Osobe sa podznakom u Škorpiji su ovih dana tome sklone. Pažljivi budite i u trošenju novca, jer nije povoljno vreme za velike izdatke i nepromišljeno trošenje. Vi se danas možete obnoviti, doći do poboljšanja, posebno ako ste se juče niste dobro osećali. Veneru u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom, možete da vas regeneriše i poboljša vam raspoloženje, a neke od vas i učiniti neodoljivo privlačnim. Pravo je vreme za veće promene u vašem izgledu. Osobe sa podznakom u Raku mogu ući u novu vezu, koja će biti praćena neverovatnom privlačnošću koja podiže energiju i donosi vrhunska zadovoljstva. Ribe u podznaku će takođe moći da dožive pozitivne preokrete, ili ljubavi, ili dobitke vezane za inostranstvo, strance, ili fakultet.

Ovo nije običan dan, već dan preobražaja i kod nekih i većih pozitivnih promena. Iskoristite šansu koja vam se ukazuje, ili je ako se ne pojavi vi sami stvorite za vaše istinsko dobro ili značajno poboljšanje u emotivnim odnosima ili na finansijskom planu, koji donosi Venera u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom u Jarcu.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4223
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu