18.10-12.11.2016.Venera u Strelcu

Ići dole

18.10-12.11.2016.Venera u Strelcu

Počalji  Astrotanja taj Uto Okt 18, 2016 10:56 pm

18.10.-12.11. 2016.VENERA U STRELCU-VOLI NEKOG KO JE DALEKO

Veneru u Strelcu, koja u sebi nosi poletnost, toplinu, žar i aktivnost,koja je nagoni na više strana, jer ona bi i da voli i bude voljena, a želi i da se uloži u neki svoju težnju, koja bi joj pričiniužla zadovoljstvo. To sada za nju može da bude i učenje, studiranje. Može da bude i putovanje i to negde daleko gde je njena ljubav. Njoj je sada kada je Jupiter u Vagi ljubav ta kojoj će da hrli i koja je može učiniti najsrećnijom.

Oni koji imaju Veneru u Strelcu, može da donese ljubav koja bi da poleti za onim koga voli. Ljubavna vatra koju ona donosi može dovesti da zbog nekog koga volite ,želite otputujete na drugi kraj sveta, ili bar ako to nije vaš slučaj, onda bar na drugi kraj grada.

Sada je vreme kada se najradije voli slobodno, spontano, poletno.

Dok bude prolazila kroz Strelca, ona će nekima doneti ljubav na fakultetu, ili na dugom putovanju, ili sa nekim ko dolazi iz daleka. Jupiter je u Vagi , znaku partnerstva, zaljubljivanja i on će sada da pomogne Veneri u Strelcu, kada sa njom bude u sekstilu, uticajući da se ljubavi lako razvijaju, da ima lepih susreta i sreće u ljubavi i osećaja ljubavne ili životne radosti između 22.-27.10. Dok bude Venera u Strelcu u sekstilu sa Jupiterom. Kako će istovremeno biti i u kvadartu sa Neptunom, može doći do ulepšavanja stvarnosti, idelaisanja u ljubavi, ali i neralnih obećanja i zavođenja ili zaljubljivanja. Lako od obećanja može doći do obmane. Zato budite pažljivi sa novcem. Tada nije vreme za pozajmice.

Od 27.-1.11. Venera u Strelcu je u konjukciji sa Saturnom u Strelcu i on će uticati da bude više premišljanja, ili pak težnje za stabilnošću u vezama. Biće onih koji će doživiti i zahlađenje, ili distancu u ljubavi, ali i onih koji će uživati u društvu neke iskusne, mudre osobe, ili neke osobe iz prošlosti. Tada se neće olako ulaziti u vezu jer Saturn je tu da pouči nešto, on je učitelj, koji traži da se bude odgovarana , a ovoga putu to je vezano za neki odnos. Ako toga ima onda može da produbi vezu, da stabilizuje neki odnos, da produbi, a ako nema, onda lako može da dođe do zahlađenja, ili udaljavanja, ili kod nekih i ljubavne tuge.

Na svom putu kroz znak Strelcu Venera će imati razna iskustva. Veoma uzbudljivo i neobično biće biće kada bude u tigonu sa Uranom u Ovnu od 3.8.11. Mnogi će tada doživeti neku avanturu bilo ljubavnu, ili neki drugi izazov koji će je pokrenuti. Biće spremna da sreću prima u nekoj promeni, ili novini. Ovo je vreme iznenadnih dešavanja, bilo susreta, ljubavnih sastanaka, koja će razbuktati strasti, pokrenuti vas na veće promene, o kojima niste ni sanjali. Tada možete da na nekom putovanju da sretnete osobu koja može, makar to trajalo kratko da vam promeni život, ili da zajedno sa voljenom , osobom doživite nešto nesvakidašnjim, što će oboje da pokrene i unese uzbuđenje kakvo skoro niste doživeli. Možete doživeti i neku drugu neočekivanu radost i sreću, bilo da dobijete neočekivano neki poklon ili dobitak koji će vas obradovati. Oduševljenja i pozitivnih uzbuđenja će biti i na vama je da im se prepustiti.

Venera u Strelcu je tu da nas pokrene, da unese više dinamike u ove jesenje dane. Optimizama i životne radosti, dobro će nam doći u ovom periodu kada će Sunce biti u Škorpiji,da učini lepšim sve one promene i transformacije koje će uskoro započeti. Druženje, ljubav ili veza sa nekim iz daleka u ovim hladnim danima ugrajeće vam dušu i podstaći vas da idete dalje, motivisani i pokrenuti nečim što će vam doneti polet ili razdraganost,koje smo se svi uželeli.

Radujmo se ovom period u kojem će biti više radosti, aktivnosti, uzvraćane ljubavi ili povoda za sreću.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4223
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu