Mars u kvadratu sa Uranom šta je doneo u dnevnim događanjima?

Ići dole

Mars u kvadratu sa Uranom šta je doneo u dnevnim događanjima?

Počalji  logos taj Uto Sep 26, 2017 11:37 pm

U odeljku O FORUMU u VESTIMA 12 Dec 2008. u 17:10 objavljen je post pod naslovom
"Mars u kvadratu sa Uranom šta je doneo u dnevnim događanjima?"

Tekst: "Danas 12. decembra tranzitni Mars u Strelcu je u kvadratu sa tranzitnim Uranom. Ovo je aspekt između ostalog koji može doineti eksplozije,sukobe, povrede, saobraćajn nesreće. Kakve vesti imate o tome?
Ja sam čula za podmetnutu školsku bombu u bolnici "D. Mišović". Nije došlo do eksplozije, ali je bilo uzbuđenja i straha. Da, ko je ovo potavio još se ne zna , a s obzirom da je tranzitni Merkur u konjukciji sa Plutonom videćemo da li ć ostati tajna.

Šta se još u svetu događalo što vas asocira na ovaj aspekt?"


Obzirom da tamo može tekstove postavljati samo administrator (Žao nam je, ali samo administratori mogu da odgovaraju na teme u ovom forumu) otvorio sam istu temu na ovom mestu jer sam hteo nešto da napišem u vezi sa gore citiranim tekstom.

Karta za vreme kada je pronađena bomba:

Na svu sreću radilo se školskim granatama bez eksplozivnog punjenja kako su potvrdili stručnjaci sa lica mesta. Granate su odmah uklonjene, bolnica nije evakuisana, nastavljeno je sa radom. Zaključeno je da se radilo o neslanoj šali jer su granate bile u kesi sa figuricom Deda Mraza i jelkicom.

U astrologiji za znak Ovna i njegovog vladara Marsa između ostalog važi: "Humor ovog znaka je uglavnom prirodan i neplaniran. Ovan je jedan od najduhovitijih znakova u horoskopu i kao vatreni znak skoro uvek je glavni zabavljač u društvu. Ponekad zbog vladavine Marsa može da pretera u svojim šalama." Za znak Strelca i njegovog vladara Jupitera važi: "Strelac je jako duhovit znak, jer mu njegov vladar Jupiter daje veliki smisao za humor i zarazan optimizam. Oni ne mogu bez humora, pa su često atraktivni u društvu zbog svojih šala." Za znak Vodolije i njegovog vladara Urana važi: "Vodolije su jedan od najduhovitijih znakova, pa su šale u komunikaciji sa njima uvek prisutne. One su često nenamerno smešne i zanimljive, pa su zbog toga omiljene u društvu."

Ako pogledamo u kartu za vreme kada je pronađena kesa sa školskim granatama možemo primetiti da je Asc bio u znaku Strelca, da je Mars (oružje) bio u konjunkciji sa Suncem u Strelcu u XII kući (lažno, pogrešno, bolnica), da su bili u kvadratu sa Uranom (bombe, granate, eksplozivi) iz znaka Riba (bolnica, lažno, tajno, podmetanje), da su zajedno sa Mesecom (ljudi, osoblje) iz znaka Blizanaca (hodnik, stepenište, prolaz) obrazovali slab promenljivi T-kvadrat sa fokusnom tačkom na Uranu (bombe). Vladar Urana je Neptun (lažno, bolnica, lekari) koji je bio tada u znaku Vodolije i u povoljnim aspektima sa Mesecom i konjunkcijom Sunca i Marsa čiji je vladar Jupiter bio u povoljnom sekstilu sa Uranom. Obzirom na izjavu prof. dr Dragana Radovanovića u funkciji direktora KBC da: "U poslednjih nekoliko godina nije bilo nikakvih pretnji našim lekarima ili osoblju i da zaista neznamo zašto bi ovo neko uradio. Imamo jako dobru komunikaciju sa pacijentima i nikakvih incidenata do sada nije bilo. Inače, bolnica poseduje video nadzor, ali on već duže vreme ne radi zbog rekonstrukcije objekta.", iz aspekta astrologije sve ukazuje na očiglednu "neslanu šalu" i da na osnovu uvodnog teksta i velike upletenosti Neptuna, znaka Riba i XII kuće, postoji sumnja da je to možda uradio neko od osoblja iz njemu samo znanog razloga. Na u neku ruku kriminalnu i fatalnu (Pluton) stranu ove vesti (Merkur) ukazuje konjunkcija Merkura i Plutona pri samom Asc (događaj) a obzirom da je Merkur vladar VI kuće (posao, kolege, zaposleni) i to može ukazivati na već rečeno da je možda u pitanju neko od zaposlenih u KBC. Pluton ukazuje na morbidnost šale kojoj su Škorpije sklone jer je on vladar znaka Škorpije (fatalno, morbidno, izopačeno, kriminalno, niske strasti).

Trenutno je u toj karti tranzit Meseca (aktuelnost) i Saturna (dosta kasno, veliko čekanje) preko natalne konjunkcije Sunca i Marsa iz XII kuće pa sam ja sa veliki kašnjenjem reagovao na stari (Saturn) tekst.

logos

Broj poruka : 596
Datum upisa : 29.01.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu