7-9.10.2017. Mesec je u Biku,Sunce u konjukciji sa Merkurom u Vagi -VREME JE ZA LJUBAV I ČULNE RADOSTI

Ići dole

7-9.10.2017. Mesec je u Biku,Sunce u konjukciji sa Merkurom u Vagi -VREME JE ZA LJUBAV I ČULNE RADOSTI

Počalji  Astrotanja taj Sub Okt 07, 2017 11:05 am


7.10.je drugi dan punog Meseca, koj i traje do vvečeras u 19.30. Ovo je jedan od dana koji je dobro provesti uživajući u svim lepotama ,ljubavi i čulnim radostima koje postoje! Dobar je za brak, za razmenu nežnosti, ljubava i i strasti među partnerima. Venera i Mars su u konjukciji i sada to može doneti dobro partnerima,jer je Mesec u znaku hedonizma,mira ,u znaku Bika.Zajedničke želje i slične potrebe mogu spojiti parove.Plodan je lunarni dan.Obilje i radost života je danas dobro osetiti, To je znak da ste na pravom životnom putu, da živite u saglasnosti sa sobom i da ne morate da ništa značajno menjate u svom životu.

Veze koje danas počinju zasnovane su na ljubavi koji počinju ovog dana. Najpovljnije vrem eje u večernjimsatima oko 17-19.30. kada će Mesec biti u sekstilu sa Neptunom u Ribama.Romantične večere uz muziku i vino, sveće,mirisei ukuse koje vi obožavajte. U 19. 07.uveče zatražite pomoć od Anđela za nešto što vam je važno i nedostaje vam.Oni ovog 7. u 7.07. uveče su bliže nama,više mogu da nam pomognu. Molitva ili zahtev uz zahvalnost , vizualizaciju Anđela jenešto što može uneti dobro u vaš život.Kako je Neptun u sekstilu sa Mesecom to će teći lako i bez strah.Dobro je da reči koje upućuete izlaze iz vaše duše i praćeno je osećajem radosti da će biti ostvareno iz srca.

Sunce je u Vagi znaku partnerstva u konjukciji sa Merkurom i reči, komunikacija koja je ta koja može doneti sklad,lepotu,mir,istinu.

8. 10. Mesec u Biku biće najpre u trigonu sa Plutonom u ranim jutarnjim satima, te ako tada nešto započnete i radite, to mžoe da promeni situaciju. Želje su jake i snovi mogu biti posebni, ispunjeni nečim što pokazuje vaše duboke želje,ili oslobađa nešto iz vaše podsvetiti,što vam moe doneti dobro.
8 10. Mesec u Biku će biti trigonu sa Marsom i Veneromu Devici i najbolje deo dana je počinje pre podne kada je Mesec najpre u trigonu sa Marsom, oko 10.- 14,a zatim je utrigonusa Venerom od oko 14. traje sve do 17.. sati. Ovo je dan ćeza one koji su činili dobre stvari dobrim vratiti,dešavanja koja su plodovi onoga št susami posejali,ako vamse dese neprijatnosti,onda je to znak da ste negde pogrešili i da to trebate da izmenite,ili popravie,pa se potrudite da to i učinite..Ovog dana dobroje biti aktivan između 10.i14.,posebno u nečemu što vam donosi zadovoljstvo, a posle podne moete se opustiti i uživati.Venera u trigonu sa Mesecompojaava potrebu za čulnim uživanjima, za ljubavlju, pojačava plodnost,uvećava ljubav,donosi osećaj zadovljstva,dobrote i lepote življenja.
Uživajte u vikendu!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4223
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu