10,11.10.2018. Merkur u Škorpiji opoziciji sa Uranom i u sekstilu sa Saturnom-DAN IZNENAĐENJA I NOVINA

Ići dole

10,11.10.2018. Merkur u Škorpiji opoziciji sa Uranom i u sekstilu sa Saturnom-DAN IZNENAĐENJA I NOVINA

Počalji  Astrotanja taj Sre Okt 10, 2018 5:01 pm

10.i 11. 10.2018. DANI IZNENAĐENJA I NOVINA

Merkur je ušao u Škorpiju i biće danas i sutra u najjačoj opoziciji sa Uranom. Mesec je trenutno u pre podnevnim satima u konjunkciji sa Mesecom i iznenađenja, neočekivane vesti, iznenadne promene i novine su u Škorpiji otkriva TAJNE, ili nepoznato, skriveno, nedokučivo. Da li će vas neko pozvati, ili ćete nekog sresti, ili će stići neko neočekivnao obaveštenje, poruka, ili susret, predlog, zavisi kroz koju kuću vam prolazi Mesec danas. Sve će to biti kao grom iz vedra neba, pa možete da budete jako iznenađeni, neki prijatno, a neki i neprijatno. Važno je da se brzo prilagođavate i tražite izlaz, ili neko rešenje za novo nastalu neočekivanu situaciju. Dišite duboko , nastojte da se opustite, da ne izgovorite nešto impulsivno, nepromišljeno, jer to bi moglo da još više unese haos.Dobro je da Mesec u Škorpiji ide pre podne i u sekstil sa Saturnom, a kako je drugi lunarni dan, onda bi dobro bilo da novine započnete tada. To će biti najbolje ako krenete između 10. i podneva. Aspekti sa Saturnom u Jarcu zahtevaju istrajnost, upornost, trud, a kako je Mesec u Škorpiji i veće promene ili transformacije koje vode ka ostvarenju željenog.

Danas je važno da obratite pažnju koje su to nove osobe, priike,situacije koje vam se pojavljuju i koje vam donose mogućnost da nešto menjate. Dobro je da danas budete aktivni, ili radite nešto što vam podiže raspoloženje, jer je Mesec na 3 stepenu u Škorpiji najslabiji, te negativne emocije mogu da budu prisutne, ili pad raspoloženja,. ili kod nekih i kratkotrajna destruktivnost. Protiv toga se trebate boriti, ako ga osetite. Sve se može promeniti, te nemojte očajavati, što god se dešava. Škorpija je znak volje, te je ona ta koja treba da se podiže. Pomoć treba da se traži, ako je potrebna. Više osoba može da bude uključeno u sve to, jer Mesec pravi ovo pre podne čak tri aspekta, sa Merkurom , Uranom i Saturnom. Najbolji je sekstil sa Saturnom, koji je u svm znaku. Strpljenje, mudrost, ili kontakti sa mudrim , iskusnim osobama,a koje mogu da vas razumeju, ili podrže.

Mesec će u noćnim satima, posebno nešto pre ponoći i posle da bude u konjukciji sa retogradnom Venerom u Škorpiji i kvadratu sa Marsom u Vodoliji. Jake strasti, povratak nekih situacija, osoba, ili emocija koje ste već imali. Jake želje, jake strasti, jake emocije, koje se mešaju. Žela za bliskošću, ljubavlju je prisutna, ali i tendencija ka ljutnji, ili uzbuđenju, ili osećanju povređenosti. Ljubomora lebdi u vazduhu. Oni koji su skloni njoj, mogu imatei dramatična iskustva. Venera i Mars su u kvadratu, te su različite želje i potrebe prisutne, koje mogu lako da dovedu do svađe, burnih emocij i nekontrolisanog ponašanja..Imajte to na umu. Ako kree svađa, ishod je neizvestan,Merkur u opoziciji sa Uranom, može doneti nepromišljene izjave, a sve to bi moglo da dovede kod nekih i do preida veze, ili razdvajanj u nekim odnosima.Zato , dragi moji prijatelji, budite oprezni i spremni da ako i izbacite na površinu ono što je bilo skriveno neko vreme, ono što je bilo prekriveno, da to uradite što suptilnije. Znak Šk
orpije je znak transformacije i zna kraja. To će svakako menjati situaciju, odnos, neko stanje ili ako je nepodnošljvo loše i dovesti do kraja.

U finansijskim transakcijama, budite oprezni pre podne, razmislite, pa donosite odluku. Mogući su kod nekih nečekivani izdaci, ili dobici, zavisno od aspekata koje vam Mesec i Venera u Škorpiji prave prema natalnim planetama.

Sutra je situacija već drugačija, Mesec u Škorpiji pravi trigon sa Neptunom u jutarnjim satima, te će mnogi imati osećaj, intuiciju, kako da postupe, ali i suptilnije emocije će postojati. Merkur će biti u sve jačem i u toku posle podneva dana i totalnom sekstilu sa Saturnom, te će nadvladati i razum i realnije sagledavanje, ili dublje neke situacije, a i promišljenost i koncentracija će biti bolja. Dogovori i komunikacija će se samim tim sve bolje odvijati u toku dana. U posle podnevnim satima i ranim večeranjim Mesec je u sekstilu sa Plutonom, te će se promene i transformacije intenzivnije odvijati . Ovo je povoljno vreme i za neke finansijske transakcije. Na emotivnom se odvijaju planu strasti su jake, ljubavne želje koje kao reka teku i mogu vas odvući u strastan zagrljaj. To može da umanji različitosti između voljenih. U noćnim satima Mesec i Jupiter su u konjunkciji u Škorpiji. Ovo je podiže raspoloženje, širi emocije, stvara povoljne mogućnosti. Biće to za vodene znake, posebno novembarske Škorpije rođene oko 16, 17, 18.11. i julske Rakove rođene oko sredine jula i martovske Ribe,pre svega noć za pamćenje. I ostali , oni koji su pod uticajem Jupitera, Strelci u Ribe u podznaku osetiće ovaj dobar uticaj i moći da uživaju u nečemu i li sa nekim.

Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, godišnji., mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z6vXw
Radim tarot konsultacije.
Energotarapeut sam,isceljujem skalarnim talasima.
TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu