Moj Ma, Ve, Sa i asc u njegovoj 8 kući
4 posters
Strana 1 od 1
Moj Ma, Ve, Sa i asc u njegovoj 8 kući
Ako se moje Asc, moji Sa0Ve i Ma nalaze u njegovoj 8.kući ?
Recimo da je to moja sudržanost i nesigurnost u davanju telesnom prema njemu, ali isto tako moj Ma pravi kvadrat sa njegovim Mo u blizancima i konjukciju sa njegovim Ma0Ve u devici i mojoj prvoj kući!
Recimo da je to moja sudržanost i nesigurnost u davanju telesnom prema njemu, ali isto tako moj Ma pravi kvadrat sa njegovim Mo u blizancima i konjukciju sa njegovim Ma0Ve u devici i mojoj prvoj kući!
danichel- Gost
Re: Moj Ma, Ve, Sa i asc u njegovoj 8 kući
Ovde ima, ili ce biti puno sukoba, borbe, konfllikata, povredjivanja, jer Mars kvadrat Mesec ,povrduje osobu ciji je Mesec u kvadratu sa Marsom, a i Venera kvadrat Mars i pored privlacnosti ne vodi do sklada u vezi, a moguca je i jednostrana pruivlacnost. Sve u svemu ako ne zelite da se mucite, bolje da niste zajedno.
Ma ne! Moj Mars je kvadrat njegov Mesec, ali njgovi Mars i Venera prave sa njegovim Mesecom kvadrat!
Moj Mars je na njegovoj Veneri i MArsu u njegovoj 8 kući, a njegova Venera i Mars u mojoj 1.kući ...
Postavila sam kartu na mojoj temi tamo gde se pšostavljaju...
Moj Mars je na njegovoj Veneri i MArsu u njegovoj 8 kući, a njegova Venera i Mars u mojoj 1.kući ...
Postavila sam kartu na mojoj temi tamo gde se pšostavljaju...
danichel- Gost
Izvini, nema karata u potpisu. Najbolje da postavis karte u potpisu, jer se tako uobičajeno radi.
Tada će biti jasnije i odgovori precizniji, a neće se gubiti vreme na traženju gde si postavila karte.
Ovde je nešto malo drugačije tumačinje, mada ima i ovde mogućnosti sukoba, više na način Device, ali pored privlačnosti tu je mogućnost nadmetanja.
Kako je Mesec u Blizancima u 5. stvara mogućnost dvostrukih veza, a zaista sam ih mnogo puta videla u natalu, posebno muškaraca.
Da li ste ti i ta osoba u vezi?
Tada će biti jasnije i odgovori precizniji, a neće se gubiti vreme na traženju gde si postavila karte.
Ovde je nešto malo drugačije tumačinje, mada ima i ovde mogućnosti sukoba, više na način Device, ali pored privlačnosti tu je mogućnost nadmetanja.
Kako je Mesec u Blizancima u 5. stvara mogućnost dvostrukih veza, a zaista sam ih mnogo puta videla u natalu, posebno muškaraca.
Da li ste ti i ta osoba u vezi?
Jesmo bili, ali sve je prekinuto za sada... i da tu kad sam prekinuli ispostavila se druga... u suštini pokušavam da skontam šta se desilo... i da sam još uvek zaljubljena u njega... da i moje sunce, mesec, lilit, i jupiter, merkur su u njegovoj 7.kući, a činimi se i venera je na samom vrhu osme, pa sad moguće da malo ulazi u 7 kuću... meni intuitivno nešto nije dalo da veza bude javna i malo sam ga i ja obeshrabljivala, ali mislim da on ima jača osećanja prema meni, ali da sam ga ja učinila nesigurnim, jer ipak ima u svom natalu So0Sa0Pl0Me... Sunce mu je u škorpiji i saturn... ... pa mi to daje da je dosta zatvoren po pitanju osećanja! Karte sam postavila u drugoj podtemi gde se postavljaju uporedne karte pa možemo tamo da se preselimo?
danichel- Gost
O ima veoma težak odnos sa ocem i kompleka u odnosu na njega. Ovakav stelijum sam nailazila kod dece veoma moćnih, često uticajnih očeva, ili očeva velikih autoriteta, koje nisu voleli i koji su imali velika očekivanja od njih itd.
On ima i Sunce i Mesec u neharmoničnim aspektima i teško mu je emotivno da se izrazi, posebno što je Mesec u kvadratu sa Marsom, pa se lako oseća povređenim, a kako sam Mesecom u Blizancima i kad voli radi razum, više od osećanja, on će pre da uđe u drugu vezu, nego da se zadubi u problem, da ga rešava. Mesec u petoj, pa još u Blizancima je više sklon kraćim vezama i nije stabilan kad su u pitanju osećanuja, a dispoztor Meseca je u konjukciji sa Plutonom, što još više komplikuje stvari, čini ga zatvorenim, tajanstvenim.
On ima i Sunce i Mesec u neharmoničnim aspektima i teško mu je emotivno da se izrazi, posebno što je Mesec u kvadratu sa Marsom, pa se lako oseća povređenim, a kako sam Mesecom u Blizancima i kad voli radi razum, više od osećanja, on će pre da uđe u drugu vezu, nego da se zadubi u problem, da ga rešava. Mesec u petoj, pa još u Blizancima je više sklon kraćim vezama i nije stabilan kad su u pitanju osećanuja, a dispoztor Meseca je u konjukciji sa Plutonom, što još više komplikuje stvari, čini ga zatvorenim, tajanstvenim.
Poslednji izmenio Astrotanja dana Čet Jan 29, 2009 11:35 am, izmenjeno ukupno 1 puta
On ima veoma težak odnos sa ocem i kompleks u odnosu na njega. Ovakav stelijum sam nalazila kod dece veoma moćnih, često uticajnih očeva, ili očeva velikih autoriteta, koje nisu voleli svoje očeve i koji su imali težak odnos sa njima.
On ima i Sunce i Mesec u neharmoničnim aspektima i teško mu je emotivno da se izrazi, posebno što je Mesec u kvadratu sa Marsom, pa se lako oseća povređenim, a kako sa Mesecom u blizancima i kad voli radi razum, više od osećanja, on će pre da uđe u drugu vezu, nego da se zadubi u problem, da ga rešava. Mesec u petoj, pa još u Blizancima je više sklon kraćim vezama i nije stabilan kad su u pitanju osećanuja, a dispozitor Meseca je u konjukciji sa Plutonom, što još više komplikuje stvari, čini ga zatvorenim, tajanstvenim u ispoljavanju emocija,.
On ima i Sunce i Mesec u neharmoničnim aspektima i teško mu je emotivno da se izrazi, posebno što je Mesec u kvadratu sa Marsom, pa se lako oseća povređenim, a kako sa Mesecom u blizancima i kad voli radi razum, više od osećanja, on će pre da uđe u drugu vezu, nego da se zadubi u problem, da ga rešava. Mesec u petoj, pa još u Blizancima je više sklon kraćim vezama i nije stabilan kad su u pitanju osećanuja, a dispozitor Meseca je u konjukciji sa Plutonom, što još više komplikuje stvari, čini ga zatvorenim, tajanstvenim u ispoljavanju emocija,.
Bravo... za oca, oca mu je zamenio deda, jer je poginuo kad je bio mali! Upravu si za taj njegov mesec, suviše je razumski, pa kad počinje da se zakomplicira veza on pretane da se trudi i prelazi na drugu... tako je bilo samnom, ali ja sam ostavila traga i s tim da sam ipak za njega nešto za čim žudi... sa tom Ve u mojoj prvoj kući i jaka je seksualna privlačnost... meni deluje dosta kao neko ko ne zna kad suviše oseća da se izbori i izrazi emotivno prema toj osobi! Par put sam ga čila kako sebi govori kako mora da se izbori sa tim što oseća, kao da misli da je suviše slab u ljubavi, možda ta Ve u Devici...?
A njegova konjukcija Saturna sa Suncem? Da li ga ipak čini sigurnog?
A njegova konjukcija Saturna sa Suncem? Da li ga ipak čini sigurnog?
danichel- Gost
Mislim da, kada nečije planete napune našu VIII kuću, to može izazvati fanatičnu privlačnost, da kažem opsesiju ovom osobom. Verovatno je da je ovde privlačnost obostrana, ali zavisi naravno i od ostalih aspekata, ali osoba čije je kuća oseća veći pritisak, naprosto, ovaj stelijum "osvetli" ili "probudi" sve ono što simboliše naša VIII kuća.
Kada je, kao u ovom slučaju prisutan stelijum planeta, osoba čija je kuća može doživeti drugu osobu kao nekog bez koga ne može da živi! Bukvalno, kao pitanje života i smrti...
Ako postoje drugi dobri aspekti izmedju dva horoskopa, npr. ako stelijum ili lične planete drugog partnera padaju npr. u IV ili V kuću prvog partnera, kao i dobar odnos SO i MO, ili neka druga, dobra kombinacija, onda može ova veza da donese lepu i dugotrajnu zajednicu, u kojoj će biti prisutna i večita vatra i strast, ali i ljubav, privrženost, i recimo želja za decom...
Kada je, kao u ovom slučaju prisutan stelijum planeta, osoba čija je kuća može doživeti drugu osobu kao nekog bez koga ne može da živi! Bukvalno, kao pitanje života i smrti...
Ako postoje drugi dobri aspekti izmedju dva horoskopa, npr. ako stelijum ili lične planete drugog partnera padaju npr. u IV ili V kuću prvog partnera, kao i dobar odnos SO i MO, ili neka druga, dobra kombinacija, onda može ova veza da donese lepu i dugotrajnu zajednicu, u kojoj će biti prisutna i večita vatra i strast, ali i ljubav, privrženost, i recimo želja za decom...
alea- Broj poruka : 359
Datum upisa : 28.05.2009
Kod mene je slucaj da moje planete iz 12. polja upadaju u njegovo 8. polje...jel to znaci da cu ja njega seksualno da iskoriscavam? salim se malo, naravno...
A sta znaci kada dosta njegovih planeta pada u moje prvo polje..odnosno njegov Mesec, Merkur i Mars (sve su u Skorpiji, u njegovoj 9. kuci su koja je takodje u Skorpiji)...I onda moj Uran napravi konjukciju sa svim tim planetama...
Ako je neko ukapirao sta sam napisala, neka mi odgovori
A sta znaci kada dosta njegovih planeta pada u moje prvo polje..odnosno njegov Mesec, Merkur i Mars (sve su u Skorpiji, u njegovoj 9. kuci su koja je takodje u Skorpiji)...I onda moj Uran napravi konjukciju sa svim tim planetama...
Ako je neko ukapirao sta sam napisala, neka mi odgovori
jassna- Broj poruka : 187
Datum upisa : 16.12.2009
Ako bas te planete koje su ispunile neciju 8 kucu prave lose aspekte u sinastriji, koliko je ta "opsesija" opasna?alea ::Mislim da, kada nečije planete napune našu VIII kuću, to može izazvati fanatičnu privlačnost, da kažem opsesiju ovom osobom. Verovatno je da je ovde privlačnost obostrana, ali zavisi naravno i od ostalih aspekata, ali osoba čije je kuća oseća veći pritisak, naprosto, ovaj stelijum "osvetli" ili "probudi" sve ono što simboliše naša VIII kuća.
Alea, ti bas napises onako kako jedna "beba" treba da dobije objasnjenje..Hvala!
Gost- Gost
mila2710 ::Ako bas te planete koje su ispunile neciju 8 kucu prave lose aspekte u sinastriji, koliko je ta "opsesija" opasna?alea ::Mislim da, kada nečije planete napune našu VIII kuću, to može izazvati fanatičnu privlačnost, da kažem opsesiju ovom osobom. Verovatno je da je ovde privlačnost obostrana, ali zavisi naravno i od ostalih aspekata, ali osoba čije je kuća oseća veći pritisak, naprosto, ovaj stelijum "osvetli" ili "probudi" sve ono što simboliše naša VIII kuća.
Alea, ti bas napises onako kako jedna "beba" treba da dobije objasnjenje..Hvala!
Uff, ne znam Mila.
Moje je mišljenje da prvo naravno treba pogledati pojedinačne karte.
Ako je nekome od dve osobe loša 8 . kuća, ako je na bilo koji način oštećena, bilo lošom planetom u njoj, ili dispozicijom , aspektima...može biti svega, ne samo fatalne privlačnosti, već i opsesivnosti pa čak i agresije.
Naravno da je uvek lepše sve pripisati strasti i sexualnoj privlačnosti, ali mislim da je vrlo bitno prvo dobro izanalizirati kakva je koja od dve osobe, kakav joj je karakter, vladara ASC itd...
Neće samo loša sinastrija da izazove nešto za čega osoba sama po sebi nije predodređena...ako neko nema naglašene Škorpionske crte, ili je po prirodi stabilan i hladne glave, ( Ima dobro aspektovan ASC i vladara ASC, MO itd ) sigurno kod njega neće biti isto dejstvo tog stelijuma kao kod nekoga kome je oštećen i vladar ali naprimer i ta 8 ili 5 kuća.
Alea, šta si mislila pod tim naglašenim škorpionskim crtama?
Ne znam Tanja, valjda ono što Mile Dupor zove naglašenim Škorpionom, serijom 8. itd...
U poslednje vreme sam sretala neke ljude koji su tako skloni tim opsesivnostima u vezama, kao što je jedan sa VE 180 PL, pa proganja da nema kraja...možda sam se nepravilno izrazila, ali sam mislila sklonost ka opsesivnim vezama, a to često daje Škorpion ili PL.
Zamisli, da recimo neko ima MA u Škorpji ili Ovnu u 8 p. I na njega padne ženska VE.
A njemu dispozitor npr. PL u 1 p. i 90 SA u 5.
Ili, MA u egzaltaciji i 8 p. pa padne moja VE na njega...a moja VE je već deo T kvadrata.
A tom muškom MA je dispozitor SA u Raku, pa 90 PL, pa recimo preko 1. 5. 8 polja...
Jak MA u svom znaku...ili možda je još i gore da je u lošem znaku a jakoj kući.
Ili ima na bilo koji način od PL ili SA oštećenog MA, ili VE...
Ili, dobar je MA, a recimo loš mu je dispozitior, MA u Jarcu, a SA 90 PL po poljima 5. i 8.
Meni sve nešto najcrnje palo na pamet...
U poslednje vreme sam sretala neke ljude koji su tako skloni tim opsesivnostima u vezama, kao što je jedan sa VE 180 PL, pa proganja da nema kraja...možda sam se nepravilno izrazila, ali sam mislila sklonost ka opsesivnim vezama, a to često daje Škorpion ili PL.
Zamisli, da recimo neko ima MA u Škorpji ili Ovnu u 8 p. I na njega padne ženska VE.
A njemu dispozitor npr. PL u 1 p. i 90 SA u 5.
Ili, MA u egzaltaciji i 8 p. pa padne moja VE na njega...a moja VE je već deo T kvadrata.
A tom muškom MA je dispozitor SA u Raku, pa 90 PL, pa recimo preko 1. 5. 8 polja...
Jak MA u svom znaku...ili možda je još i gore da je u lošem znaku a jakoj kući.
Ili ima na bilo koji način od PL ili SA oštećenog MA, ili VE...
Ili, dobar je MA, a recimo loš mu je dispozitior, MA u Jarcu, a SA 90 PL po poljima 5. i 8.
Meni sve nešto najcrnje palo na pamet...
Alea, nekada se nešto i nemože izbeći. Niti tu ko može da pomogne, ukazujući na probleme,ne mislim samo na astrologe, već i na psihijatre.
Astrotanja ::Alea, nekada se nešto i nemože izbeći. Niti tu ko može da pomogne, ukazujući na probleme,ne mislim samo na astrologe, već i na psihijatre.
Tačno, samo ću se ipak nadati da može
Mislim...to je Strelac, ništa više...on se nada i kada se niko drugi ne nada...
alea ::Mislim da, kada nečije planete napune našu VIII kuću, to može izazvati fanatičnu privlačnost, da kažem opsesiju ovom osobom. Verovatno je da je ovde privlačnost obostrana, ali zavisi naravno i od ostalih aspekata, ali osoba čije je kuća oseća veći pritisak, naprosto, ovaj stelijum "osvetli" ili "probudi" sve ono što simboliše naša VIII kuća.
Moram ovo da potvrdim.
Prošla sam vezu gde je moj stelijum ma0sa0pl i jupiter, napunio njegovu osmu kuću.
Pride je njemu pluton bio suvladar osme kuće.
Ima natalno ve0pl, ali i ve0ur.
A njegov mars je bio 120 moja venera.
Kako je izgledala veza?
U početku je bio skroz opušten, jer ga je radila konjunkcija ur0ve...ali kako je vreme prolazilo i kao se ta njegova 8. kuća razbiđivala, mili Bože, pa se još i aktiviralo ono ve0pl...takvu ljubomoru, takvu posesivnost takvu potrebu da budem samo jedino njegova, pa želja da imamo dete, pa uvređenost jer sam rekla da dete još uvek ne želim da imam....razišli smo se jer je prevršio svaku granicu dobrog ukusa kad je u pitanju ljubomora...čak je počeo da umišlja da ga varam.
A ja se nisam ponašala ništa drugačije nego na početku veze- pošto imam Uran u 5. polju, tip sam koji voli da ma svoju slobodu u vezi...a on je to shvatao kao moju potrebu za vremenom gde bih se viđala sa još nekim.
Naravno, dok je još vladao sobom i svojim strastima, nekoliko puta je totalno začuđen sopstvenim ponašanjem, govorio kako mu se to nikada nije desilo da tako ljubomoriše.
I verujem mu, jer ipak mu je Uran na samom DC-u...
Milica- Broj poruka : 614
Локација : brdo
Datum upisa : 13.09.2009
Similar topics
» Mars u Lavu, u 12. kući, kvadrat (orbis -6) Pluton u 3. kući.
» Sunce, Mesec i Mars u IX kuci u raku. Sunce u konjukciji sa Marsom, zajedno u trigonu sa Saturnom u II kuci
» Uran u njegovoj 7kuci, ima li buducnosti za nas !!! Pomozite mi molim Vas ..
» Feng shui uredjenje doma
» Satrun u 12-toj kuci
» Sunce, Mesec i Mars u IX kuci u raku. Sunce u konjukciji sa Marsom, zajedno u trigonu sa Saturnom u II kuci
» Uran u njegovoj 7kuci, ima li buducnosti za nas !!! Pomozite mi molim Vas ..
» Feng shui uredjenje doma
» Satrun u 12-toj kuci
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu