1. 10. Mesec je u Jarcu, a u noćnim satima prelazi u Vodoliju , gde 13. 10. pravi sekstila sa Venerom

Ići dole

1. 10. Mesec je u Jarcu, a u noćnim satima prelazi u Vodoliju , gde 13. 10. pravi sekstila sa Venerom

Počalji  Astrotanja taj Sub Okt 12, 2013 3:46 pm

Ovo je jedan od  najvažnijih lunarnih dana, koji može da donese značajne promene, ako izađete iz ustaljenog načina razmišljanja i delovanja, iz ubičajene načina razmišljanja koji vam donosi da vam se neka događanja ponavljaju. Ovaj lunarni dan 9., koji je počeo oko 12.32-36, zavisi u kom ste delu Srbije, odnosno gde se nalazite donosi mogućnost da odbacite  ono što vas dovodi uvek u sličnu situaciju. Vreme je da  izađete iz začaranog kruga, da krenete sa nekom  bitnom promenom u načinu razmišljanja, jer će ona usloviti i novi tok događanja, bolji za vas, koji  vam može doneti kvalitetne promene, a kako je Mesec u Jarcu i stabilnije.

Da bi ste ga rešili problem koji se ponavlja,  potrebno je da budete izuzetno uporni, istrajni, u tome, da uložite izvesatan napor, koji Mesec u Jarcu traži od vas. Ne pitajte se da li to možete ili ne, već koje su to mišljenja  i osećanja koja vas  ograničavaju i ne dozvoljavaju da to promenite i da na tome radite, je r uoliko to od danas posle podne do suta ne uradite, to vam se  i dalje može ponavljati, iskoplikovati  još više.

Zato tražite rešenje, sami ili uz pomoć nekog, ako to niste u stanju.

Ovo je povoljan dan i  za samousavršavanje, učenje i stvaralaštvo, u samoći.

Neki će dans imati i neprijatna događanja, mogućnost ulaska u konflikte, neprijatne situacije, sukobe,  pa budite obazrivi i izbegavajte da  dolazite u kontakte sa nepoznatim osobama. Ukoliko niste razrešili svoije  važne životne probleme,  može doći do ispoljavanja potisnutih negativnih osećanja, mrzovolje, koja donose sukobe, bilo sa samim sobom, ili sa drugima.

Osećanja koja su nagomilana i potisnutamogu vas preplaviti, ako niste odlučni da menjate obrazac razmišljanja i življenja i uticati nepovoljno na zdravlje, izazvati osečaj stezanja u grudima i druge psihi-somatske probleme.

U noćnim satima, Mesec prelazi u Vodoliji i raspoloženje će se menjati,kao i mogućnot da menjate razmišljanje, da na nov drugačiji način se odnosite prema stvarnosti, životu. Neočekivane promene će se dešavati 13.10. , pre prijatne u pre podnevnim satima kada Mesec bude u sekstilu sa Venerom u Strelcu. Veze i odnosi će biti bolji ako ne bude sputanosti, a inspiracija i nadahnuće  će se pojaviti  kod onih koji se bave stvaralaštvom.


Ako ste spremni za astrološke konusultacije i tumačenje natala,godišnjeg, koje vam mogu pomoći u rešavanju životnih probelema,  isceljivanju i omogućiti da  radite na otklanjanju unutrašnjih blokada, otpora  javite mi se na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu