17.11 2013. Pun Mesec u Škorpiji

Ići dole

17.11 2013. Pun Mesec u Škorpiji

Počalji  Astrotanja taj Ned Nov 17, 2013 1:15 pm

Danas, 13. 11. ono što je počelo sa  Pomračenjem Sunca u Škorpiji,  sada može doseći svoju kulminaciju i završetak.Pun Mesec je 25. je na  stepenu  u Biku, u konjukciji sa Algolom, fiknom zvezdom,ne prirode zloćudne prirode. Jake energije  vladaju i sada je potrebno da maksimalno uložite napor da  se  kontrolišete,  obuzdavate svoje emocije, koje mogu biti izuzetno jake da bi ste uspostvili unutršanji mir i izbegli   unutrašnje, ili spoljašnje konflikte , posebno vezane  za  finansijske, ili  emotivnu sigurnost, ili unutrašnji mir,  kao i zdravlje

. Najbolje bi bilo da se osamite i da  nastojite da  proznate koje su to negativna strana vaše ličnosti,  vaše negativne osobine  jer  uvek kada je Pun Mesec, ona dolaze do izražaja, pa ih treba  pratiti i raditi na njima, da bi smo  smanjili mogućnost nesuglasica, sukoba, ali i sebe poboljšali.Ne terba biti pasivan, iako Mesec u Biku, ka tome vuče, već  umereno aktivan, uravnotežiti veliku energiju koja je prisutna tokom današnjeg i  svesno  i osmišljeno raditi na otkalanjanju neke loše navike. Kako je Mesec u Biku, to može da bude vezano za ishranu, ili za preternu potrošnju novca, ili na  posesivnosti, potrebi za prisvajanjem, ili preteranoj materijalitičkoj orjentaciji, ili na osećanju tuga, melanholije itd.

Ako radite na sebi i pokušate da pratite šta se sa vama događa i usmerite se na  promene, transformacije, kao neophodnost u ovom periodu delovanja Punog Meseca  onda ćete moći da svoje emocije i nezadovoljstva transformišete iz nečeg lošeg u nešto dobro. Za to je potreban veći napor. Neće to svima lako polaziti  od ruke, ako nisu spremni da se potude, da aktiviraju jaku volju, koja se vezuje  i za Bika i za Škorpiji. Ono što je loše, što je uzrok  nezadovoljstva, ili distruktivnosti trebate  da menjate, a to je moguće, samo obratite pažnju šta je to kod vas, šta se već pojavilo ovih dana, naročito juče.

Ako ne raditi na tranformaciji,  promeni,  onda energije mogu da deluju razorno i   da izazovu probleme razne vrste, u zavisnosti u kojoj kući i znaku vam je ova opozcija Meseca  u  Biku i Sunca u Škorpiji. Venera u  Jarcu u izlazećoj konjukciji sa Plutonom  koja je porenula promene i transformacije ovih dana, sada može  pomoći da se one još intenzivnije odvijaju  i da dođe do promene, koja je neophodna. Mars u Devici  je  usmeren na poslovene aktivnostii zdravlje, ali  uzrok problema i nesuglsica, borbi  koji on može da donese, kao dispozitor Sunca u Škorpiji je preterana ili kritičnost, ili  samokritičnost, zahtevnost.

Promena može biti dobra kao budete pažljivi. Ne ulazite u nikakve značajne aktivnosti danas i sutra do 16.s, bilo one poslovne, ili privatne, jer nije vreme za novine.

Dobro je da budete danaas umereno aktivni, da nebi došlo do iscrpljenosti organizma.  Da bi se bolje osećali  i imali manje zdravstvenih problema   preporučuje se čvrsta hrana i topla, a posebno mahunarke (  pasulj, grašak). Dobro je dans izbegavati  voćne sokove,  voće slatkog ukusa. Čvrsta hran povoljno utiče na tečnosti u organizmu.

Budite pažljivi i  nastojte da sačuvate vaš unutrašnji mir. Opuštajuća muzika,vežbe opuštanja će vam dobro doći. Izbegavajte posebno  danas alkohol, posebno u većoj količini jer može da  nepovoljno deluje i  podstakne  neprijatna događanja, čak i izuzetno neprijatna, koja lako  izbijaju.

Upoznajte bolje  sebe,  saledajte   kakve su prilike koje vam se mogu pojaviti, na šta trebate da obratite pažnju u svojoj budućnosti, naručite svoj natalni,  godišnji,  uporedni horoskop, ili zakažite  astrološke konsultacije za kraći vremenski period na telefon 060 54 54 254.


Poslednji izmenio Astrotanja dana Ned Nov 17, 2013 10:59 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 17.11 2013. Pun Mesec u Škorpiji

Počalji  ena1976 taj Ned Nov 17, 2013 3:43 pm

Astrotanja :: Jake energije  vladaju i sada je potrebno da maksimalno uložite napor da  se  kontrolišete,  obuzdavate svoje emocije, koje mogu biti izuzetno jakea da bi ste uspostvili unutršanji mir i izbegli  unutrašnje, ili spoljašnje konflikte...
Tanja, ja potpuno razumem ovo čemu ste pisali.
Nisam znala da je pun MO. Probudila sam se veoma tužna i uznemirena, i od jutros pokušavam da se sastavim i obuzdam emocije... sad videh da MO iz Bika pravi opoziciju na moj natMO u Škorpiji...biće teško pronaći unutrašnji mir i uspostaviti ravnotežu No 
avatar
ena1976

Broj poruka : 413
Datum upisa : 06.07.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 17.11 2013. Pun Mesec u Škorpiji

Počalji  Astrotanja taj Ned Nov 17, 2013 10:57 pm

Ena, to nije lako, samo dobro bo bilo pokušati i potruditi se.Smile 

Meni je recimo Pun Mesec opoziciji sa Suncem i doveo me je do manjak energije,  iscrpljenost veliku i  desilo mi se da   sam bila toliko umorna, da sam ,a  to mi nije inače običaj, danas   posle podne između 16-17. 50.  zaspala, što mi se mesecima nije dogodilo. Probudila su me deca,ali mi je tako prijalo i obnovilo energiju.

Javljale su mi se  osobe koje su se loše osećale  na emotivnom planu, više njih i koje su bile zabrinute za  budućnost. Bilo je onih koje su se toliko držale svojih   opredeljenja, bez obzira što im ne donosi dobro i što  su nesrećni,  da je to poptuno u simbolici  Punog Meseca u fiksnim znacima. Najgore je kada se  svesno idu u destrukciju, jer to može biti još gore, ako se nešto ne prekine, ili završi. Šta to može biti to je sve različito, kod nekog neka poslovna veza, kod drugog emotivna veza, koja nikako da bude ono čemu težimo, a zapadamo sve dublje u nezadovoljstvo zbog toga.

Postoje načini opuštanja i samopomaganja, koji vam mogu pomoćio, da se ne amo opustite, nego sebe i podstaknute na nešto ili ojačate svoje samopouzdanje itd..sunny
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 17.11 2013. Pun Mesec u Škorpiji

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu