29.11. 2016. Mlad Mesec u kvadratu sa Neptunom u Ribama

Ići dole

29.11. 2016. Mlad Mesec u kvadratu sa Neptunom u Ribama

Počalji  Astrotanja taj Uto Nov 29, 2016 8:16 pm

29.11.2016. Mlad Mesec u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama-Novine u koje je dobro da bezuslovno verujete i hrabro činite

Velika očekivanja, veliki ideali,ali može i iluzije donosi Mlad Mesec u Strelcu,koji je počeo danas u 13.19 na 7. stepenu. Dobro je da u posle podnevnim satima vizualizujete ono što želite da vam se dešava u narednom periodu od sledećih 29. dana, do sledećeg Mladog Meseca koji će biti u Jarcu 29. 12.. Seme onoga što posejete, sa čim krenete najpre u vašoj glavi kroz maštu ili kroz pravljenje plana. Dobro je da postoji nadahnuće, optimizam i poztivne zamisli, ali da bi one mogle da se ostvare nephodno je da u njih bezuslovno verujete. Ako ime sumnje, ako ima nedoumice šta bi ste trebali da uradite i kojim putem da krenete, to može doveseti do izgubljenosti i promašaja. Zato jačajte veru, zato iskoristite pozitivne uticaje Jupitra u Vagi koji je u sekstilu Saturnom u Strelcu da kroz saradnju, diplomatiju, usklađivanje kao i istinu ili pravdu dođete do cilja.

Strelac traži fokus na nešto, te je dobro usmeriti se u tom pravcu.

Mlad Mesec u Strelcu posebno je dobar za promene vezane za putovanja,nova, kao i saznanja, nove horizonte, promene na intelektualnom, ili duhovnom planu, ili vezane za etiku, moral.

Strelac je promenljiv, vatreni znak, koji donosi kretenje, aktivnost, povećanu dinamiku, putavanja, sport.

Entuzijazam,optimizam, žar koji može da vodi i ka ostvarenju velikih ciljeva i ideala biće prisutam. Ima tendenciju ka megalomanskim težnjama kada je Mlad Mesec u Strelcu. Ovoga puta to je umanjeno Jupiterom drugoj dekadi Vage, pa će to biti ipak umerenije težnje i vezane i za druge osobe. Bilo bi dobro da budu vezane i za zajedničko ostvarenje, ili za druženje, ili za zajednička putovanja u kojima će biti druženja, ili spremanja ispita uz pomoć drugih itd. Dispozitor Jupitera u Vagi je u Jarcu, koji je zemljani znak, koji teži relanom, stabilnom,trajnom, dok je Saturn je u Strelcu, u drugoj dekadi. On tu teži nečim što je drugačije , odnosno donosi da bi bilo dobro da se strpljivo insistira da se nešto radi na svoj način. Sekstil Saturna i Jupiterom, će dovesti do dobre razmene energije, tako što će Saturn doneti odgovornost i mudrost i iskustvo koji će dobro doći za ostarenje težnji, dok će Jupiter uneti vedrinu kroz odnose sa drugima ili saradnju, povezivanje sa drugima.

Jedino Neptun u Ribama, može ovih dana od 29.- 3. 12. da donese nekim nerealo sagledavanje stvari ili težnju ka bekstvu od stvarnosti. Ako to činite onda bi najbolje bilo da to bude kroz kreativnost, ili kroz bilo stvaranje, bilo kroz gledanje filmova, slušanje muzike, ili pak stvaranjem neke ulepšane stvarnosti, tako što ćete uneti osećaj bajkovitosti, ili iluzije kroz uređenje doma za novogodišnji proslavu. Stvaranje iluzije svesno je nešto što može biti.

29. u poslepodnevnim satima je dobar i za podnošenje molbi, zahteva, a 30. 13 JE IDELANI DAN ZA NOVE POČETKE, NOVINE. To je drugi dan Mladog Meseca i to ili oko 4-7. sati kada je u sekstilu sa Jupiterom u Vagi i u sekstilu sa Marsom. Tada se mogu desiti uspešne promene, ili u 15.-18. sati kada će Mesec u Strelcu biti trigonu sa Uranom.To može da donese nagle , brze promene, ili neočekivane nove mogućnosti. Prihvatite ih. Pre toga će biti u konjukciji sa Saturnom između 7-10. i to je period kada će biti u konjukciji sa Saturnom, što može da donese početke koji su praćeni ili velikim osećanjem odgovornosti ili težine, brige ili neraspoloženja ili ozbiljnosti. Istina i dalje će se osećati sekstil Meseca i Jupitera u malo manjoj meri. To može ublažiti ovaj aspekt, posebno kroz saradnju sa drugima.

Danas je dobro dok je uticaj Mladog Mesec da se manje pije tečnosti , a da se jede hrana kao što se je pecivo, testenina.

Dobro je da se manje umarate, a više odmarate oči i pravite plan za naredni period, a onda sutra 30.12. krenuti u novine, smelo i sa verom.

Srećno!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu