24.07.2017. Venera u opoziciji sa Saturnom, Sunce u konjukciji sa Marsom, Merkur u trigonu sa Uranaom , drugi dan mladog Meseca-VREME JE ZA NOVINE

Ići dole

24.07.2017. Venera u opoziciji sa Saturnom, Sunce u konjukciji sa Marsom, Merkur u trigonu sa Uranaom , drugi dan mladog Meseca-VREME JE ZA NOVINE

Počalji  Astrotanja taj Pon Jul 24, 2017 10:53 am

-Prepreke me ne mogu slomiti. Svaka prepreka proizvodi snažnu odluku. Ne predomišlja se onaj koji se vodi zvezdama.-
-Leonardo da Vinči

Započinjem ovaj moj astro prikaz za današnji dan ovom mudrom izrekom, zato što je baš danas jedan od tih dana kada su moguće prepreke, poteškoće,bilo zbog osećaja nevoljenosti, nedostaka dokaza ljubavi, koja donosi osećaj nezadovoljstva, ili možda i tuge, bilo zbog nedostatka novca, bilo zbog sumnje u ljubav, ili osećaj nedostaka životne radosti, ili nečeg drugog što umanjuje životnu sreću, jer je Venera u opoziciji sa Saturnom. Sa druge strane Sunce je u konjukciji sa Marsom u Lavu i to kod nekih donosi jaka uzbuđenja, pojačane aktivnosti. Prisutna je kod nekiih i dokazivanjem da su u pravu, nametanjem svog stava, borbom.

Kod nekih će se pojaviti potreba za avanturom,uzbuđenjem, osvajanjem, ili nadmetanjem. Kod drugih može da proradi jaka ljutnja, koja vodi u sukobe, posebno kod osoba sa podznakom u Škorpiji. One mogu da imaju poteškoće u odnosima sa nekim autoritetom, bio to roditelj, otac, ili šef. Postoji i mogućnost ovih dana ka povredama, posebno za osobe sa podznakom u Škorpiji, ili Lavu.

Sa druge strane taj aspekt nagoni na borbu i još bolje na akciju, na savladavanja prepereka i poteškoća koje su prisutne. Potrebno je samo da donesete odluku i nešto promenite, jer je danas idealno vreme za to. Drugi dan je Mladog Meseca i povoljno je vreme za novine, koje će promeniti prethodno stanje, doneti mogućnost rešavanja problema. Posebno ako te promene preduzmete 11- 16. sati dok je Mesec u sekstilu sa Jupiterom u Vagi. Saradnja, ili savet nekog ko je mudar, koji ima objektivan stav može vam pomoći da donesete pravu odluku, koja može doneti do poboljšanja ili rešavanja problema. Mesec u Lavu je u aktivnom znaku, gde su Sunce i Mars i zato je dobro biti aktivan, ali ne i impulsivan i nepromišljen. Ne treba srljati. Osećanje povređenog ega je ponekad prisutno sa ovim aspektom, ili borba za nadmetanjem, a nisu nemoguće ni povrede izazvate jakom ljutnjom, besom, koji može da pokulja. Samo danas nije povoljno vreme za konflikte, jer se oni mogu produžiti, kako Mesec raste , tako i oni mogu da rastu i da se osete celog lunarnog meseca od 29. dana ako danas započnu.

Danas je dobro biti svestan situacije , razmišljati brzo, ili doći na ideju, jer je Merkur u trigonu sa Uranom. Ideje će biti intuitivne ponekad i genijalne ilirešenja,ona što munjevito iskrsnu i uzviknemo -Eureka-! Brze ideje, ili brze i iznenadne informacije,ili neočekivana poznanstva i prilike za razgovor, ili dogovor, ili sastanak je tu. Iskoristite ovaj povoljan aspekt, koji vam može dpomoći da brzo, ili intutivno donesete odgovarajuću odluku i krenete u novine. Novo poznanstvo, iznenadna vest, ili iznendni dogovor, ili iznenadno putovanje je moguće! Nakon toga krenite u akciju i to hrabro, jer to zahteva Sunce u konjukciji sa Marsom u Lavu i sa optimizmom, posebno ako to bude u pre podnevnim satima dok je esec u sesktilu sa Jupiterom.
Uđite u novine, a ako ne znate kakve, obraite danas pažnju na prilku koja vam se ukaže, jer ona je ta koja vodi ka novini.
Ako želite stabilne promene onda je vreme povoljno za početak takvih novina 20.-00. To može da bude vezano i za nešto vezano za ljubav, ili za javni nastup, ili za odnos sa detetom,ili neki hobi, zbog Meseca u Lavu.

Srećno sa promenama!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu